Ååååh, vad jag vill åka hem!

Vi hade det ganska trevligt igår (påskafton). Det var soligt och varmt faktiskt, måste varit nära 20 grader ute. Jag, J, syrran och hennes pojkvän lagade mat tillsammans som vi sedan njöt av i trädgården. Hade egentligen tänkt att grilla men grabbarna upptäckte en koloni av mögel när de lyfte på locket till grillen. Pappa hade nog glömt att rengöra den sist när han använde den och vi orkade inte göra det nu heller =)
På kvällen spelade vi Nintendo Wii i några timmar, syrran gnällde när det gick dåligt och hennes kille retade henne för det. Lite kul att se på faktiskt...hehe. Jag vann bowlingen! Men sög dessvärre på de andra sporterna =(
Vi tittade sedan på "Role models" och den var ganska rolig den oxå...det är en komedi med han som spelar "Stiffler" i American Pie och en kille till. De ställs inför dilemmat att antingen tillbringa 30 dagar i fängelse eller spendera tid med en varsin pojke i 30 dagar, ja vara förebilder för dem. Filmen är i typ samma klass som Jiddra inte med Zohan, för det finns en del goa skämt men det är inte så att man gapskrattar. Lite pinsam ibland också.

Båda killarna sov över och eftersom ungdomarna (syrran och hennes kille) inte är direkta morgonmänniskor, så fick jag och J ta hand om hundarna tills de hade vaknat. Syrran följde dock med ut på morgonpromenad så jag ska inte gnälla för mycket på henne.
Skjutsade J till centralstationen, för han skulle ta tåget till sina föräldrar som campar i Falkenberg, och mötte hans syrra där. Lite kallt ute faktiskt och jag väntade ett tag med dem innan jag åkte hem till "Dogmansion" igen. Åt lite frukost och sedan var det dags att gå ut med lillen. Gjorde det vanliga: startade diskmaskinen, tvättmaskinen och fixade i köket eftersom vi stökade ner rejält igår. Syrrans kille åkte hem till sig och jag och syrran bakade en banankaka som vi skulle ha med oss till Nolhaga Parken senare.

Gav hundarna mat, gick ut med dem och åkte sen till Alingsås. Jag har aldrig kört där själv, har bara åkt med föräldrarna flera gånger, men syrran visste ungefär vägen så vi kom fram till slut. Jag tyckte däremot inte att det var något speciellt. Det var absolut inte som jag mindes det, för det kändes mindre och det var mycket färre djur. Lamorna fanns inte kvar eller så var det vi som inte lyckades hitta dem. Solen lyste i alla fall och det var lite mysigt att sitta där i parken och äta banankaka.

Vi var inte där så länge, för det var mest de små aporna som var intressanta och det gick ganska fort att gå igenom djurdelen. Åkte hem och gick ut med hundarna igen...livet börjar kännas lite upprepande.
Jag är så trött på att vara här och framförallt trött på min syrras gnäll över precis allt. Hunden drar, hunden gör fel, har ont här och där, det är så synd om mig...blablabla...jag vill bara åka hem och återgå till min vardag hemma.
Innan tyckte jag att min vardag var tråkig, bara åka fram och tillbaka till jobbet och inte göra så mycket mer. Men nu längtar jag efter det, vad som helst förutom att vara fast här i denna hålan med tre hundar och en gnällig/sur syster. Det finns inget annat att göra här än att promenera med hundarna...och det är jag såååååå trött på! Men mamma och pappa kommer äntligen hem imorgon (måndag). Äntligen!

Godnatt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0