Oj, vad längesen jag skrev

Tiden bara rinner iväg...jag hinner inte med att skriva på bloggen  =) Nu får jag skärpa mig!!!

Madonna i lördags var bra. Hon gjorde en jättebra show och de nya låtarna var jättebra. Jaa, efter i lördags kan jag konstatera att hon sjunger bra live också...inte bara bra när det är inspelat.

Konserten som helhet var lite lam för publiken var inte så svängig, annat var det på U2 där alla i publiken dansade, sjöng och tjoade. Och sen blev jag lite besviken på de gamla, goa låtarna som hon hade poppat upp och spexat till. Jag är nog lite traditionell av mig och vill helst höra originalversionerna Vogue, Holiday och Like a prayer.

Men detta var ju en tour för den nya skivan Sticky & Sweet och det var nog så att de flesta inte hade fattat detta, utan köpte sin biljett utan att ens ha lyssnat på den senaste skivan....då kan jag tänka mig att de flesta i publiken inte diggade och sjöng när de inte kände till låtarna.

Men jag tycker att man kan begära mer av Madonna eftersom hon inte har varit här sedan 1990...hon kunde ha ansträngt sig lite mer och gjort denna konserten lite mer specialiserad till Göteborg och hennes 19 års långa frånvaro, t.ex. mer gamla låtar i sina originalversioner. Trots detta så var det en kul kväll och värt pengarna!

Både i söndags och måndags var jag och J hos hans föräldrar och försökte få bort rosten från gamla bettan. Det tog mycket längre tid än vad vi hade trott att det skulle, för när J började skrapa bort rosten så ramlade ganska mycket av metallen av och det blev stora hål...som var lite trixiga att få igen. Lyckades fixa den värsta rosten och lacka med metallicfärg, men det återstår att rubba, tvätta och vaxa bilen....gud så tråkigt!

Idag var vi på väg till Allum...ja, för typ en timma sedan...när jag svängde in mot Östra och råkade köra på kanten så att det lät som om hela däcken skulle trilla av....O ja, det var mitt fel. Man ska nog inte köra bil när man är trött efter att ha jobbat natten. Dumma mig!

I alla fall, så stannade vi på parkeringen i närheten och tittade. Däcket verkade sitta okey, bara några rispor på fälgen...SÅ KLANTIGT AV MIG! Men så tittar J på mönstret på högra bakdäcket och hittar anledningen till varför det pyste från däcket igår. I våra nya, fina sommardäck sitter en jävla skruv ända in i däcket, så att man bara ser skruvhuvudet sticka ut från däcket...jävla skit! Jag vill bara döööööö!

Jag är så piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip trött på den piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip bilen, att jag piiiiiiiiiiiiiiiiiiiip orkar inte mer!!!!
Så mycket pengar som jag har lagt på den och det dyker alltid upp nya eller gamla fel återuppstår. Igår tändes piiiiiiiiiiiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip hydrauloljelampan när jag bromsade för hårt eller svängde för kraftigt...jaha, vad ska det vara för piiiiiiiiiiiiiiiiiiiip hydraulolja och vad piiiiiiiiiiiiiiiiip kostar det då? Slangen till vattenspolingen till vindrutertorkarna hoppar av hela tiden, så jag kan inte tvätta rutorna och fönsterrutan på förarsidan fungerar fortfarande inte, rost överallt...vad piiiiiiiiiiip mer kan gå sönder på den piiiiiiiiiiiiip bilen???

Jag tänker inte betala en spänn till på den bilen, för den kostar ju piiiiiiiiiiiiiiiiip mer i mekaniska reparationer än vad det kostar att tanka den under en månad...jag skiter i den skitbilen och går istället!!!!!!!!!!!!!!!! Vill J ha kvar sin gamla (med betoning på GAMLA) BMW som han haft sedan han fick körkort, så varsågod och betala alla reparationer...för jag tänker inte göra det! Jag kan gå!

Lite svårt att gå till mina föräldrar i Sjövik bara, men börjar jag tidigt så kanske det tar en fyra timmar och jag får bra med motion.

Inte nog med det eländet, så misstänker jag att jag håller på att bli sjuk. Känner mig konstig i halsen. Fasicken vad jag hatar mig själv idag, önskar att allt i mitt liv var annorlunda....orkar inte med alla dessa problem hela piiiiiiiiiiiiip tiden.

Jaha, lite mer än fyra månader kvar till jul...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0