Svårt att hinna med o skriva

Jag vet inte hur jag lyckas men tiden bara flyger förbi...och vad gör jag egentligen, eftersom jag inte hunnit sitta vid datorn så mycket sen jag skrev ett inlägg sist??? Inte vet jag...jobbar, sover, diskar, tvättar, sover, jobbar igen...gud vad tråkigt det är!

Å så varmt ute också. Man orkar ju inte göra någonting! Bara vila efter jobbet, sover bort min tid...är det de jag gör?

Nu sitter jag här vid datorn i alla fall. Lyckades hitta en ledig lucka i mitt fullspäckade liv...eller inte...snabb genomgång av dagarna som gått:

Lördag: J jobbade natten mellan fre och lör, så vi hade en sovmorgon. Gick väl upp mellan elva och halv tolv. Åkte och hämtade gps:en på förmiddagen, fick köpt en riktig laddare till den eftersom expediten hävdar att man bara skall "underhålls-ladda" gps:en i datorn och bilen. Frågan är då varför man inte får med en riktig laddadapter i kartongen då? Ha!? Jaja, den håller mycket bättre nu i alla fall, batteritiden, efter att vi laddat den i vägguttaget istället.
Sedan så åkte vi till gymmet...ja, vi var så duktiga =9...men gud vad varmt det var där. Man kunde knappt andas och då presterar jag inte bra. Jag måste ha "färskt syre"..hahaha...det lät roligt!
Åkte till Allum efteråt och letade efter en svart Sodastream som 20-års present till min syrra...hittade ingen=( konstigt att den enda elektronikaffären där är Expert...och hur bra är de då på en skala från 1 till 10!?
Kom hem och åt middag, åkte iväg igen...till Delsjön och fiskade. Och jag fick en fisk! En liten, liten aborre...men den var fin och J fick ingen..haha.

Söndag: Jag och J gick upp tidigt och gjorde oss iordning för att åka till Netonnet...en svart Sodastream, ni vet. Köpte en där och lite olika smaker att tillsätta som tex: Cola-smak.
Irrade runt på Hisingen när vi skulle åka hem, för jag körde fel när jag skulle åka på motorvägen igen...hahaha...jag skrattar nu, men då var det fan inte kul...jag lyssnade nämligen inte så noga på vad "Maria" (gps:en) sa.
Åkte till föräldrarna i Sjövik vid tre-tiden, för vi skulle fira syrrans 20 års dag eftersom hon var bortrest när hon egentligen fyllde år. Det var jag, J, syrran och hennes kille, mamma, pappa och gammelmannen...en tax på 15 år...det var så varmt inne i huset att han fick komma ut i skuggan i trädgården.
Bruna som pepparkakor var de, syrran och hennes helsköna kille...de kom hem från Cypern i lördags. Två veckor i solsken...snart är det min tur, bara 8 dagar och några timmar kvar tills het sand mellan tårna...nice!
Vi hade det trevligt. Pappa grillade, sedan åt vi tårta och syrran öppnade paket...hon blev jätteglad för sina presenter, en Sodastream från mig och en ny mobil från mamma och pappa...innan hade hon fått en epilator av killen, så hon fick bara saker från önskelistan...sådan lyx! Tittade på film på kvällen, så klockan var väl halv tolv innan vi kom hem och så skulle jag upp klockan halv fem dagen därpå...jippie, gissa om jag var trött på måndag eftermiddag.

Måndag: Jobbade och konstigt nog var jag ganska pigg ända fram till lunch...har aldrig hänt innan på tidigt skift!!! Sen slog det över totalt, somnade nästan vid stämpelklockan.
Kom hem och åt lite, hade ingen riktig lunch med mig till jobbet för det blev lite sent dagen innan. Löste ett Suduko och lade mig på sängen för att vila lite...gjorde misstaget att dra täcket över mig...och så var jag fast! Hade egentligen satt alarmet på mobilen till klockan 17.30, men av någon anledning så hade jag ställt om larmet när det ringde...kommer faktiskt inte ihåg, måste ha gjort det i sömnen =)
Vaknade tjugo i åtta på kvällen och tvingade upp mig, hade tvätttid klockan åtta. Måste hinna sortera tvätten innan på tjugo minuter...och tror ni inte att jag hade lite problem med det. Skulle tvätta en massa strumpor, trosor och kläder som vi köpte i Ullared och alla plaggen hade minst en jäkla lapp ditsatt med en plastmojäng...vissa hade till och med två och strumporna var helt inbrottssäkra...20.08 var jag borta vid tvättstugan, lite sen men jag hann tvätta allt jag skulle ändå.
Tvingade mig att diska lite, slänga skräp och plocka undan lite i lägenheten...varför var jag fortfarande trött när jag hade sovit tre timmar innan?

Tisdag: Jobbade igen, omställning igen...kul? Näe, men det gick smidigt idag ändå. Åkte till Allum för att träffa mamma och syrran, trodde jag. Men lilla pappsen ville inte sitta hemma själv, så han hade också följt med...vilket gjorde att han gick och klagade, hade ont här och där och "nu skalll vi äta"...jag åt ganska sent på jobbet, men tvingade i mig lite ändå för artighetens skull.
Men jag tror att dagens shopping på Allum var den kortaste shoppingrunda jag någonsin har gått, jag hann bara gå in i två affärer, Indiska och Lindex (2ggr, för mamma och syrran ville det) sedan skulle de åka hem. Hundarna behövde mat osv...varför åkte de dit egentligen? Det är ju bara slöseri med bensin att åka från Sjövik till Partille och stanna i knappt 1,5 h för att sedan åka hem igen. Åh, vad trött jag blir! Syrran skulle ju visa mig några saker i några affärer, men det blev inget med det.
Tur att jag hittade två klänningar på Indiska, för annars hade jag kommit tomhänt därifrån och det hatar jag..speciellt när jag har gjort en lista med grejjer som skall köpas. Jag får helt enkelt åka dit igen denna veckan...själv denna gången, så jag kan gå och lulla som jag vill!
Annars har jag diskat resten av disken som jag inte orkade diska igår och varit ute och gått i 2h och 15 min. Skönt, men myggen vill hela tiden smaka på mitt färska blod...det vill inte jag! Har redan ett tiotal myddbett i ansiktet och på kroppen. Jobbigt!

Dags att hoppa in i duschen och bli lite fräschare inför imorgon...jobbet...tjohooo, det är så kul att jobba när solen skiner och det är 30 grader varmt ute...

....jag skulle bara skriva lite idag...=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0