Vilopaus ;)

Oj, vad mycket jag har hunnit med idag!!! Jag har inte gjort allt på min lista, damma o handla är kvar, men gud så mycket jag har gjort och såå fint det blev här hemma.

Fick lite motion oxå när jag gick upp o ner för trapporna med skräp som jag skulle slänga och sedan upp o ner igen med saker som skulle ner till förrådet..jag e helt slut! Först syrrans flytt igår och en massa springandes i trappor idag...orkar jag jobba på torsdag?...hahaha.

Satte upp gardinerna i sovrummet oxå, kunde inte vänta =) men jag måste köpa några andra omtag, för de som följde med e för korta. Alltid nått som ska bråka! Problemet med julpyntet är i alla fall löst. Jag flyttade bara ut dem i vardagsrummet istället =) smartis vettu...hahaha.

Undra om grannen har fest eller typ kollar på fotboll eller nått för de e ett jäkla liv därifrån =) inte för att jag bryr mig, jag e för trött =) det e nästan som om jag har börjat trivas med ljuden...home sweet home.

Näe, nu har jag nog vilat färdigt...dags att hoppa in i duschen så att jag kan åka iväg o handla lite...det ekar i kylskåpet...hahaha...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0