Lite bilder från lägenheten

Så var denna sköna ledigvecka slut =( tillbaka till den hårda och trista verkligheten...undra vad som händer på jobbet denna veckan o undra om man kommer få vara glad eller blir deprimerad över fanskapet?

Sitter i sängen o slappar framför datorn...lyssnar lite på U2, hade varit kul att åka till Helsingfors nästa år o se dem igen...får se om jag får med mig någon.

Idag har jag hunnit med lite av varje. Gick upp klockan åtta, för kvartersvärden har telefontid mellan åtta och nio, och jag var tvungen att ringa honom och fixa en parkeringsplats till pärlan...så nu är det klart. Kan se min pärla från balkongen nu =) på tal om pärlan, funderar på att skaffa mig en ny hamster (hon hette ju pärlan) så jag får lite sällskap här hemma...men jag vet inte.

Har tvättat, diskat, fixat min garderob och varit ute och gått i en timma...så nu orkar jag inte mycket mer. Kanske ska jag pynta lite om jag får lite extra energi efter duschen sen...får se.

Tog lite bilder förrut...


 Gjorde ett kort till mina grannar som tack för godsakerna jag fick av dem =) erkänn fint...ganska enkelt, men jag tror faktiskt de uppskattade det.

       Min fina lampa i sovrummet, som pappa höll på att få damp på...Ikea-byggsats o han går inte riktigt ihop...hehe

   
Denna fina sak har jag gjort själv...man kan sätta den på en glögg eller vinflaska o typ lägga något i som t.ex. en chokladkaka eller nått...fint va...

 
Mitt enda julpynt än så länge...haha..luktar gott i alla fall =)

  
Det är fortfarande lite kaotiskt inne i sovrummet...vet inte vad jag ska göra av sakerna, så jag har inte packat upp alla kartonger än...men jag överlever =)


  
Vy från mitt sovrumsfönster...man kan nästan tro att jag bor på en camping...haha

     
Kaos även i köket

    
Tillfällig plats för stereon..haha...måste ha musik när jag diskar =) min underbart snygga micro oxå

   
Vardagsrummet...soffbordet slåss med torkställningen =)


   
Min plats framför tv:n, soffan kommer inte förrän i början/mitten på januari...men jag kan ju alltid vrida tv:n o sitta vid mitt fina matsalbord..hehe

        
Min amaryllis, hyasinter och min fräcka dammsugare


 Utsikt från vardagsrummet o balkongen

Det tog en timma att lägga upp dessa bilder, sicken seg sida!!! Nu ska jag gå o duscha...

Är uttråkad o rastlös

I am alone...och idag känns det jobbigt. Vad ska jag göra med all denna tid? Vem ska jag göra det med?

Sitter och fördriver tiden framför tv:n men det finns inte mycket att se på...vem kan slå filip och fredrik blir det nu...huh, vad uttjatat det programmet är. Klockan nio kommer Troja i alla fall...yes, äntligen lite snygga, vältränade killar =)

BLÄ, vad jag är uttråkad!!!
Vill inte gå och jobba imorgon...

Hemma igen

Sitter här hemma framför datorn och det var några dagar sedan...har varit hemma hos päronen i Sjövik sedan i torsdags. Har köpt en BIL =) =) =) Åh, den är så fin...gul som en taxibil i NY och sååå mysig att köra. Det är en riktig Carro-bil...perfekt för mig! Så nu har jag fått tillbaka min frihet...tjohooo här kommer Carro, så se upp om ni ser en gul Hyundai Accent...haha.

Vad har jag mer gjort denna korta vecka? Jo, jag har ju vaxat benen för första gången i mitt liv =) Men det var inte så farligt, mycket smidigare och bättre än att köra med epilatorn på benen...jag avlider nästan varje gång jag gör det...haha. Så nu får vi se hur länge benen håller sig lena och hårfria...gissar på två veckor men hoppas på fyra.

Började rensa upp lite i lägenheten men jag hann inte med så mycket, för jag gjorde fel hela tiden och fick göra om skiten...sedan ringde pappsen och frågade om jag skulle åka med hem o kolla lite på bilar...så jag hängde på o där har jag varit sedan i torsdags. Gött att slippa laga mat o tänka på att packa upp flyttkartonger =)

Kom hem för kanske två timmar sedan och utanför min dörr stod en tallrik med några chokladgodsaker inslagna i presentplast från mina grannar under, mormonerna...så gulligt av dem. De önskade mig Happy 1st Advent...

Ska ladda min kamera idag...ja, jag är seg...så kan jag lägga upp lite bilder imorgon =)




Nu kan jag dammsuga =)

Vad ska jag göra nu då? Jag är en sådan person som nästan alltid måste ha något på gång annars blir jag uttråkad och nu är det på gränsen...måste ut och göra något...bio/utgång eller nåt. Får väl se vad det blir..

Har köpt mig en dammsugare idag =) så nu kan jag städa här hemma...jippiiie...näe, så kul att städa är det inte men dammsugaren är superfräck, så det lär bli roligare framöver...hahaha.

Ska försöka lägga upp lite bilder framöver på lägenheten och andra saker...det som hindrar för tillfället är mitt döda kamerabatteri och lathet...men jag får väl få tummen ur och ladda det jäkla batteriet nu då =)

Undra om det är dags för lite kvällsmat...magen kurrar lite...japp, det är dags.


Ångest

Usch, jag börjar få ångest över att ledigveckan snart är slut =( jag vill vara ledig mer!!! Tiden går så snabbt när man har planerat in så mycket som skall göras, men annars blir ju inte sakerna gjorda...så vad gör man?

Veckoplanering:

Onsdag: Åka till Kållered med mamma och syrran - köpa en dammsugare bl.a.

Torsdag: Vaxa benen (det kommer göra ont), packa upp lite kartonger i köket, powerwalk i Ruddalen?

Fredag: Powerwalk, åka och hämta ett paket i Björkekärr, funderar på bio?

Jag hade något jag skulle göra i helgen, men jag har glömt vad...minne guldfisk.

Blä, jag har ångest för igår också...men jag é som jag é =)


Scenskräck a la max

Sov lite dåligt idag för jag visste att jag måste gå upp tidigt om jag skulle hinna med att göra lite saker innan det var dags att åka på fackmöte...vaknade ganska tidigt, kollade på klockan och somnade om och så höll jag på ända tills klockan blev åtta. Då var det äntligen dags att gå upp.

Åt en lätt frukost framför tv:n som vanligt =) de senaste dagarna har jag fastnat på MTV och något amerikanskt dansprogram...de är ju så himla duktiga, skitkul att kolla på =)

Diskade lite innan det var dags att ta på sig träningskläderna och gå ut en sväng runt Frölunda, hämtade upp några paket på hemvägen...åt en ordentligare frukost och städade upp lite i lägenheten...mamsen och syrran kommer på besök imorgon, så lite ordning måste det vara. Ska åka en sväng till Kållered och köpa lite grejer på Ikea och en ny dammsugare...äntligen dags att få bort gruset från golvet =)

Blev upphämtad av min arbetskompis halv två för att åka till fackmötet...usch, jag vet inte varför jag får så ont i magen och nervös när jag ska på möten/evenemang där det är många personer inblandade...scenskräck eller nåt och det är jobbigt, för jag vill ju gå och träffa lite folk istället för att sitta hemma själv...vad ska man göra?

Det serverades mat innan och jag kommer bara ihåg att jag såg pappa sitta vid ett av borden och snabbade mig dit utan att hälsa på några andra...nu i efterhand så känns det så hemskt. Vad tror alla andra om mig egentligen? Men jag kan ju inte hjälpa det...skit samma...jag kände mig söt i alla fall...hahaha...annars brukar jag hata mig själv och bli osäker p.g.a. det, men inte idag =) alltid något positivt.

Är hemma hos mamma och pappa nu, för vi ska åka härifrån imorgon till Kållered...och jag ska få köra!!! Det var ett par veckor sedan nu så det ska bli skitkul! Funderar allvarligt på att köpa en liten bil...får se vad det blir.


Min lyckodag!

Har äntligen fått tummen ur och beställt en soffa =) synd bara att jag inte beställde den förra veckan, innan den 20 november, för då kunde jag ha fått den levererad hem till mig innan året är slut...nu måste jag vänta till början eller mitten på januari. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge sägs det...vem var det egentligen som kom på detta talesätt?

Så jag har flängt över nästan hela stan idag. Åkte först med spårvagnen till Svingeln, köpte mig ett månadskort och bytte till buss 43 mot Bäckebol Köpcentrum. Gick raka vägen in på EM och provsatte min soffa och den va "the one", inga snack om saken. Raska steg mot kassan och fick prata med en söt och trevlig tjej, som hjälpte mig att välja rätt tyg och ben...det kallar jag service. Så gladare gled jag ut från möbelaffären och in på Clas Ohlsson för att köpa på mig lite behöva-saker.

Åkte buss 43 tillbaka till Svingeln och bytte till BLÅ express mot Allum, där jag hittade mina stövlar. Men innan det gick jag in på H&M och köpte en ny mascara och lite annat gott och till Åhlens där jag hittade några krokar till köket, en äggklocka som jag sett i en tidning och är formad som en ko...hur söt som helst..en glasflaska som är formad som en PET-flaska...också fräck, tänkte fylla den med kranvatten och ha den ståendes i kylskåpet, då har jag ju alltid kallt vatten och eftersom det var en kork på så tar ju inte vattnet smak av annan mat i från kylskåpet...gud så smart jag e =)

Sedan så gick jag in på Din Sko för att leta efter ett par bruna stövlar som jag har sett i andra Din Sko-butiker men som inte fanns i min storlek där. Självklart hade de inte ett enda par av just de bruna stövlarna, så jag provade ett par andra svarta men kunde inte bestämma mig...jag har ju nästan bara svarta stövlar så det hade varit roligare med ett par bruna.
Så jag gick vidare till Johanssons skor och DÄR fanns DE! Tror ni inte jag ser ett par bruna stövlar, som har kostat 1300kr men nu kostar 900kr, som ser exakt likadana ut som dem jag köpte förra året och har på mig just vid det tillfället...mina favoritstövlar fanns i brunt!!!! Jag började nästan gråta och slet till mig stövlarna för att prova...stl.36. De passade självklart inte, men damen i affären gick in på lagret och kollade efter stl.37 och kom ut med mina babies...så det var bara att ta fram den stora plånboken för här skulle det köpas skor =) =) =) snacka om att detta förgyllde min dag! Kanske kan jag leva på detta under hela veckan...haha...idag har varit min bästa dag på länge! Nu fattas bara en bil och lotto-vinsten =)

Bye the way: jag försöker göra om bloggen, med betoning på försöker =), så det är därför den ser ut som den gör...hahaha

Ben & Jerrys nästa!

så trööööt

Kan någon förklara för mig hur jag kan vara tröttare idag när jag har sovit mer än dagen innan? La mig vid tiotiden igår kväll och vaknade vid tre inatt och fick för mig att jag försovit mig...somnade om, vaknade igen tio minuter senare och tittade på klockan och så höll det på ända tills klockan ringde 04.20...vad är det för fel på min kropp? Några timmars extra sömn borde ju vara bra för en, men istället så fukkar sig sömnen..varför?

Är jättetrött för tillfället, borde egentligen göra mig iordning och gå och lägga mig...men jag vill inte...då är det ju snart dags att gå till jobbet igen. Det känns som att livet går på repeat för tillfället...skulle vara skönt att komma bort från jobbet och göra något annat. En resa kanske? Men vart och med vem? Bra fråga...

Hängde med syrran in till stan efter jobbet och agerade stöd när hon skulle skriva på ett lägenhetskontrakt...japp, hennes första lägenhet. Undrar vad mamma och pappa känner för tillfället, båda deras döttrar snart utflugna ur boet och där sitter de ensamma hemma med tre hundar. Kan inte låta bli att tycka lite synd om dem, samtidigt som jag är glad för syrrans skull också. Livet är lite knepigt ibland.

Har faktiskt lagat mat idag...stolt =)...invigde spisen, min nya stekpanna och kniv...å, med det vill jag säga: DET ÄR TRÅKIGT ATT LAGA MAT! Japp, så är det...

Lyssnar på Jay-Z nya skiva...helt ok faktiskt. Ska jag platta håret ikväll eller imorgon bitti? Risken finns att jag inte hinner det imorgon, eftersom jag är så seg på morgonen och håret måste plattas för det står verkligen åt alla möjliga håll...jobbigt beslut!

One, two, three...go Brittney!


Gjorde en runda i Frölunda

Har egentligen ingen lust att skriva något idag. Hade jättesvårt att somna igår och när klockan ringde 04.25 imorse kände jag mig som en zombie...har haft ont i huvudet sedan dess och fick känslan av att jag håller på att bli sjuk, men det var nog bara tröttheten som spökade.

Fyra arbetsdagar kvar på denna arbetsperioden, sedan är jag LEEEEDDDIIIGGG! YES! YES! YES! Det ska bli så sköööönt att bara slappa och shoppa loss i affärer när lönen kommer nästa vecka...å, vilken härlig tanke =) Måste åka och kolla på soffa nån dag också...jag vet ungefär vad jag vill ha, men jag kommer inte ihåg hur den soffan var att sitta i så jag måste provsitta igen. Svart ska den vara i alla fall och en divan måste den ha.

Tiden bara rann iväg på jobbet idag och det är väl den enda positiva saken med att jobba tidigt skift, man hinner nästan inte stämpla in förrän det är dags att ställa sig vid stämpelklockan igen...haha...kom hem hyffsat tidigt och åt lite, öppnade posten och pratade med syrran...ska med henne in till stan imorrn, för hon har fått en lägenhet och ska skriva på kontraktet...spännande! Då flyttar hon också hemifrån då och päronen blir ensamma med tre hundar...undra hur de känner? Vem kommer flytta in där syrran bott? Ja, man kan aldrig veta hur framtiden ter sig, eller hur!?

Fick tummen ur och tog på mig mina träningskläder...japp, jag lyckades komma ut en sväng! Ganska stolt över mig själv faktiskt. Gjorde en runda förbi Radiotorget och upp mot Frölunda, förbi de fula orangeröda höghusen och hem igen...kallt och grått, men det var skönt att komma ut för på jobbet luktar det diesel...vet inte varför? De påstår att det är oljan som luktar, för vi hade tre översvämningar från polermaskinerna idag...Jiippiie. Som tur så var det inte på min line, så jag behövde inte städa.

Blä, det finns ju inget på dumburken. Ska kanske titta på en film istället?

En vecka har redan gått

Oj, vad längesen jag skrev på bloggen...men jag har ju inte haft någe internet så det är väl ok. Snacka om att man blir galen utan nätet, jag har inte vetat vad jag ska göra när jag suttit här ensam i lägenheten...och inte är det särskilt kul att titta på tv heller för jag har ingen soffa än och sitta/ligga på stolar ger min rumpa träsmak =(

Men idag har jag fixat internet =) =) =) åh, vad jag har saknat lilla nätet! Vad tråkigt livet skulle vara om man inte kunde surfa runt lite ibland, kolla mailen, beställa lite saker, "fönstershoppa på Ikea mm. Men det som har varit jobbigast den senaste veckan, nu när jag inte har någon bil, är att jag inte har haft någon tillgång till vasttrafik.se och kunnat kolla upp bussar...Tur då att jag har så snälla arbetskompisar som bor i området och låter mig åka med fram och tillbaka till jobbet =) Tacka Tackar...

Livet som singel kan vara ljuvt, men även ganska ensamt. Denna veckan jobbade jag sent så jag var inte hemma så mycket men nästa vecka lär ju bli rena döden...har mycket fritid nu men jag vet inte vad jag ska göra med den...eller jo, en sak vet jag. Jag måste börja röra på mig igen!!!! ABSOLUT, tror att jag gått upp några kilon igen under de senaste veckorna med flytten och så...usch, måste komma tillbaka till mina promenader igen annars har jag ju kämpat i onödan...näe, gymmet får vänta lite till tror jag, men mina Powerwalks och lite nyttigare matvanor måste jag absolut ta tag i...därmed basta!

Idag ska jag åka till J och försöka hämta upp det sista av mina grejjer. Jag vet inte riktigt hur mycket jag har kvar där, men tanken är att få med mig allt på en gång. Får väl se om det går...det känns lite tråkigt, men jag ångrar inte att vi tog det beslutet. Det känns rätt, även fast det är tråkigt att vara ensam...efter 7,5 år är det väl självklart att man saknar sällskapet och alla rutiner/vanor som man skaffat tillsammans...eller hur!?

Annars är väl lägenheten inte riktigt vad jag hade tänkt mig...jag hör mycket oväsen från grannarna och det hör väl till, men jag får spader på alla som dunkar med sina ytterdörrar och för oväsen i trapphuset för det ekar rakt in i lägenheten =( och en våning under mig bor en gubbe som gapar på sin fru och unge hela tiden och tro mig det hörs upp till mig...jobbigt!

Jag borde egentligen inte gnälla för jag hade jättetur att jag fick en lägenhet med så kort varsel i denna stad där det inte finns så många hyreslägenheter som blir lediga då det är så många som söker. Men jag kan inte låta bli att tänka på vilken fin lägenhet vi hade i Bohus...dyr men fin! Man hörde knappt grannarna och det var varmt och skönt inne i lägenheten, inga störiga grannarna, fin, stor balkong och ett underbart läge nära naturen...synd bara att det låg så långt bort från jobbet och stan =( men jag saknar den lägenheten ibland =(

Näe, nu måste jag snart dra...

Hämtat nycklarna

Det blev inge diskande, spelade Majong istället...herregud, jag tror jag har blivit beroende av Majong =S Men det är ju så kul, lite nostalgiskt faktiskt.

Har hämtat nycklarna till lägenheten och gick runt därinne ett tag och möblerade lägenheten i mina tankar...det var större än jag kom ihåg och en massa garderober plus en liten klädkammare...sicken dröm! Å, jag får plats med en go soffa och mitt fina matsalsbord...jiiippiiiee!
Imorgon ska syrran hjälpa mig att städa ur lägenheten lite, det var ju fint städat men det känns bättre att torka ur skåp, dammsuga och moppa för då vet jag vad som är städat och fint =) jag är kanske lite konstig...

Köpte min dator på hemvägen och den är jättefin. Det blev ingen av dem som jag la upp bilder på häromdagen. Näe, jag hittade en mycket mycket finare...

För markören över bilden för att zooma in Visst är den fin =) =) =)

Nu börjar det närma sig...

Idag ska jag iväg och hämta nycklarna till lägenheten...kanske till och med köpa mig en dator, hoppas Media Markt har den inne =S

Det är så spännande att jag inte kan sova. Jag vaknade först klockan fem, sedan vid sex när J gick upp, sedan klockan tio i åtta när alarmet ringde, gick och la mig igen halv nio och försökte somna om...men det gick inte så klockan halv tio gick jag upp...hur ska jag orka jobba natten ikväll?

Ska köra lite städsaker till lägenheten idag...hade egentligen tänkt att lasta bilen full med grejjer, men jag ska inte hämta nycklarna förrän 14 och vill inte att bilen ska stå fullastad med saker på parkeringen...någon kanske snor dem.

Funderar just nu på om jag ska diska lite eller hoppa in i en dusch...

RSS 2.0