Allt är så tråkigt!!!

Jaha, nu kommer Sveriges tråkigaste period: Höst/Vinter. Allt är bara så grått, trist och kallt ute. Vad ska man göra egentligen? Inte är det så kul att vara ute...hösten är bara härlig de första dagarna, då löven ändrar färg, solen skiner och det fortfarande är lite varmt ute.

Vad ska man göra inne då? Jo, man flyr till tv:n eller datorn och det blir också tråkigt i längden...så nu sitter jag här RASTLÖS! Jag vill inte diska, städa eller någon annan tråkig hushållssyssla. Är inte på humör för scrapbooking heller...eller att plantera de jävla lökarna som jag köpte....usch, sicket tråkigt land Sverige är! Jag vill åka härifrån!!!!! NUUUUUU!!!!

Åh, jag orkar inte mer =(

Måste klippa mig också =( de flesta skulle nog tycka att en ny frisyr är något positivt, men med min bångstyriga kallufs spelar det ingen roll vad jag gör. För det går alltid tillbaka till sitt gamla, frissiga och "självfall". Jag hatar det!!!!

Smittar diabetes?

Idag vid lunch fick jag frågan av en man från kanalen bredvid om Diabetes smittar? Han är ursprungligen från ett asiatiskt land och pratar på ganska bruten svenska och jag förstår honom om jag verkligen anstränger mig...Ja, han var allvarlig när han ställde den frågan. Fatta att jag höll på att skratta ihjäl mig...hahaha =)

Det var nämligen så att en kompis eller f.d. arbetskompis hade diabetes och han hade också en son och en dotter, varav sonen som fortfarande bor hemma också hade fått diabetes...därför trodde han att diabetes smittades...hahaha...stackars krake!

Jag är absolut ingen expert på varför man får diabetes och så vidare...så kan ni fatta vad roligt men samtidigt jobbigt det var att försöka förklara för honom att man inte kunde smittas av någon som har diabetes...hahaha...det är inte så lätt att förklara för någon som kan dålig svenska, för javisst..jag kan tyda vad han säger men han verkade ha svårt att fatta vad jag menade....det tog lite tid kan jag säga =)

Men det förgyllde min dag!
Jag skrattade inombords resten av dagen =) =) =)


Sova-dåligt veckan

Sov inte så bra i natt för jag drömde en mardröm om arga katter och hundar som attackerade en bebis...konstig dröm och lite äcklig! Det var längesen nu som jag drömde en mardröm och ibland undrar jag var hjärnan får allt i från? Vad menas med denna drömmen egentligen? Eller är det bara flipp i huvudet på mig, kanske!?

Så när jag kom hem orkade jag inte göra så mycket, somnade på soffan efter att kollat igenom bilagan Bostad i GP...jobbigt när det blir så. För jag hade planerat att göra lite saker bl.a. gå ut och gå, men somnar man som jag också gjorde igår och vaknar vid sex-sju på kvällen då är det ju lite för sent för att gå en runda =(

Fick diskat lite i alla fall =) det är alltid nåt. Kollade på Hollywood fruar innan, som jag spelade in i måndags, och jag gillar faktiskt det programmet, trots att de är lite blåsta. Tycker att det är kul att se hur de lever och deras personligheter är ganska sköna...förutom Anna Anka!

Natti natti

Bara en vanlig måndag

Idag har varit som alla andra måndagar...börjar med en vanlig, tråkig dag på jobbet och slutar med småsysslor hemma och lite tv-tittande på kvällen. Men det var jättegött att bara ligga i soffan och dega, det känns som att jag har gått miste om så mycket...Kändisdjungeln, Hollywoodfruar, Family Guy mm.

Annars har det inte hänt något intressant i min lilla värld...har diskat, varit ute och gått, tagit det lite lugnt och slappat =) man orkar inte så mycket på tidigt skift. Men snart är jag ledig, bara fyra dagar kvar...

Träningen v.38

Måndag:  Orkade inget

Tisdag:   Powerwalk 1h & 40min

Onsdag:  Orkade inget

Torsdag: Powerwalk 1h & 55min

Fredag:  Orkade inget

Lördag:  Orkade inget

Söndag:  Powerwalk 1h & 45min

Man kan sammanfatta denna veckan med "Jag har inte orkat" och det har jag skuldkänslor för
=( Har jobbat sent hela veckan, vilket betyder att jag måste gå upp senast klockan nio på morgonen om jag skall hinna med att gå ut och gå och alla andra saker som måste göras innan jag går till jobbet....sicken lång mening...men det stämmer.

Så i Måndags, Onsdags, Fredags och lördags kom jag helt enkelt inte upp ur sängen förrän efter tio...då blev det för sent för lite fysiskt aktivitet och jag var inte direkt pigg på att göra några andra övningar heller =(

Det hela blir inte bättre av att jag smällde i mig nästan en hel kebabrulle själv igår...och J och jag delade på nästan ett kilo godis framför tv:n...vi var nämligen inne i den nya godisaffären Sweets´N Chocolate i Olskroken och GUD SÅ MYCKET GOTT GODIS DET FINNS DÄR! Man måste ju pröva allt =)

Vi var en sväng i Slottskogen innan och herregud vad det är tråkigt där, nu när man befinner sig i denna mellanålder. Jag är inget barn längre och jag har inga egna barn, så jag kan inte se det roliga med det. När man var liten så tyckte man att det var skitkul att titta på alla djuren...men nu finns det ju knappt några djur kvar! Jag kommer säkert att uppskatta att gå runt i Slottskogen när jag har egna barn, men just nu känns det lite tråkigt. Vädret var underbart i alla fall =)

Avslutade dagen med att titta på den första Sagan om ringen-filmen...hade gärna sett alla tre på en gång för de är ju så bra, men det orkar man ju inte.

Dags att göra sig iordning, ska åka hem till päronen och hundarna...


Äntligen fredag!

Så idag kom den efterlängtade fredagen och snart är det helg =) Synd bara att jag jobbar till 22.00 ikväll, man orkar ju inte göra något efteråt =(

Men det ska bli så skönt att vara ledig!!!!!! Skönt skönt skönt...

Tråkigt tråkigt tråkigt

Ja, mitt jobb är SÅÅÅÅÅÅ TRÅKIGT!!!! Usch, jag har ingen lust att gå till jobbet...och på jobbet finns det inget som motiverar mig till att arbeta =(

När jag började jobba direkt efter gymnasiet så visste jag att livet på "golvet" inte är något för mig, men jag nöjde mig med det tills att jag hade funderat ut vad jag egentligen ville göra.

Jag ansträngde mig verkligen i början och stod bredvid och tittade fastän jag egentligen inte var ett dugg intresserad av det, för det var ju inte här jag skulle jobba hela livet.

Så nu är jag inne på mitt femte år på företaget och samma ställe...det börjar...eller nej det är TRÅKIGT nu! Det blir inte bättre av att jag vet vad jag vill göra istället, men måste gå och knega på samma ställe i ett år till innan jag kan söka till högskolan igen =( =( =(

Egentligen borde jag väl göra det bästa av situationen och lära mig lite nya saker, men det finns inget som motiverar mig längre! Jag känner att jag står och stampar på samma ställe och utvecklas inte i mitt arbete, för det finns inget mer som intresserar mig där.

Jag kan erkänna att jag blivit latare med åren på jobbet...men jag är så jävla uttråkad!!!!!

Tur att Anette tog med sig lite pyssel igår som jag kunde roa mig med =) =) =) Tack Anette!!!!

Min "blipp" var på vift igår

Herregud vilken panik jag fick igår kväll!

Jag gick upp mellan elva -tolv på förmiddagen och slöade lite framför datorn. Sedan skulle jag gå ut och gå och kunde inte hitta min nyckel. Sambon hade redan åkt iväg till sina föräldrar, så jag trodde att han hade tagit fel nycklar med sig för min nyckelknippa med den blåa "blippdosan" hängde inte på kroken. Utan det hängde en nyckelknippa med bara två nycklar där. Tänkte inte mer på det då.

Men sedan på kvällen när J ringde hem och jag fick reda på att han inte hade tagit min nyckelknippa, insåg jag att jag hade tappat bort "blippen" och då kom paniken. Utan "blippen" kommer jag inte åt bilen i garaget och måste gå till jobbet =( , jag kommer heller inte in i soprummet eller tvättstugan och att få en ny från SGS kan vara dyrt.

Väntade på att sambon skulle komma hem, så att vi kunde gå och leta efter den. Jag hade en liten aning om hur det hela hade gått till och vart jag kunde ha tappat den...hoppades bara att ingen hade snott den.
Så här var det då va: jag tappade hela låset till buren i garaget när jag skulle ta ur alla mina grejjer från bilen (i lördags) och försöka låsa bilen med allt i famnen. Nyckelknippan med "blippen" brukar ju sitta kvar i låset ända tills jag stänger buren och låser den, men denna gången gick hålet på blippen sönder när jag tappade den i backen och jag märkte inte att den inte var kvar på nyckelknippan när jag låste buren. Klumpigt av mig!

Så efter att ha stått och väntat utanför dörren till garaget i 10-15 minuter kom en man som släppte in oss och vi kunde lugnt konstatera att "blippen" låg kvar inlåst i buren...tack gode gud! Jag låste upp buren och så var den mardömmen slut. Nu har vi tillgång till allt igen, men vi måste gå bort till SGS idag när de öppnar och se om vi kan få en ny "blipp" att sätta på nyckelknippan. Hoppas att det inte kostar så mycket.

Jaha, då var denna härliga helg över och snart dags att gå till jobbet igen. Denna veckan jobbar jag sent skift...får väl se hur roligt det blir.

Träningen förra veckan (37)

Måndag:  Powerwalk 1h

Tisdag:   Powerwalk 1h

Onsdag:  Powerwalk 2h

Torsdag: Vilodag; scraping hos Anette

Fredag:  Powerwalk 2h

Lördag:  Vilodag; åkte till Sjövik

Söndag:  Powerwalk 2,5h

Jag hade tänkt gå till gymmet i söndags men det sket sig...var för lat =) Ska försöka ta tag i det denna veckan, för det var ju en evighet sen jag tränade magen.

Annars är jag nöjd med min insats förra veckan.

Ombyggnad pågår

Så här ser min nya blogg ut, samma innehåll men ny design i höstens tecken. Visst är den fin?

Men bloggen är inte riktigt klar. Det ska in lite fler bilder och några små detaljer, får se när det blir av. Kanske sambon har tid nästa helg och kan hjälpa lilla mig =)

I förra inlägget lade jag dessutom in lite fler bilder från Georgioupolis, Kreta. Många vackra bilder faktiskt.

Dags att gosa lite framför tv:n med sambon... 

Bilder från Georgioupolis

 
Här står vi ute vid kapellet och tittar in på vår strand och staden. För att komma hit ut måste man gå på stenpiren som syns till höger på bilden och det var bokstavligt talat en sten-pir. Vi var tvungna att hoppa mellan stenarna, för vissa satt så glest medans andra var lösa. Men det var jättefint när man väl kom ut till kapellet och hotellvärdinnan berättade att flera grekiska par gifter sig här varje år.


Här är den lilla hamnen och bilden är tagen från en liten bro.


Här kunde man hyra en trampebåt och utforska djurlivet själv, men det gjorde vi inte för det verkade inte vara så mycket att utforska. Bilden är tagen från samma bro som ovan, fast på andra sidan.


Denna lilla pelikan trodde vi var död eller en fejk-docka för den låg blixtstilla hela tiden. Men det var en riktig fågel =) han eller hon såg vi på väg till den lilla stranden och där fanns en massa gäss också.


Här har vi precis gått över den lilla stranden och kommit fram till en av sötvattensflodens utlopp i havet.


Visst är det vackert! Flodens utlopp i havet.


J doppar fötterna i det iskalla vattnet...brrr!


Det var ganska klart vattnet, så man lurades att tro att det var ganska grunt. Fastän det var det inte, det var väldigt djupt på vissa ställen.


Jag vågade doppa mina fötter till slut jag med. Kallt, men väldigt klart vatten.




Om man tittar extra noga på denna bilden så ser man några små sköldpaddor, på den vänstra sidan vid vassen ligger de i en hög.


Här har jag zoomat in, så man ser sköldpaddorna bättre. Synd att man inte kunde komma närmare =(


Här var det djupt.


Tittar tillbaka mot havet och stranden.


Floden sträcker sig ganska långt in och det är ganska grönt och lummigt här. Jättefint!


Nu är vi tillbaka vid flod-utloppet...älskar färgen på vattnet, det är så vackert!


På denna bilden ser man den lilla stranden, där vi tog oss ett dopp. Men det var kallt, för havsvattnet och flodvattnet blandas inte riktigt. Men denna stranden var klart den finaste stranden i Georgioupolis.


En sista bild på flod-utloppet i eftermiddagssolskenet.


En till bild på den lilla, vackra stranden. Här var det mest greker som badade och solade...kanske hittade inte turisterna hit eller så tyckte de att det var för kallt =) skönt att komma bort en stund och bara höra det grekiska språket.


På denna bilden kan man se kapellet från avstånd (uppe i det vänstra hörnet) och den lilla staden under de höga bergen.


Äntligen är denna jobbiga nattvecka över

Har jobbat min sista natt nu och ser verkligen fram emot en skön, ledig helg. Fast helgen är redan uppbokad...inte undra på att folk blir sönderstressade och går in i vägen i vårt samhälle. Se bara på mig; jag har ca tre dagar ledigt innan jag måste gå till jobbet igen och under denna tiden skall jag hinna med så mycket som möjligt.

Idag ska jag gå ut och gå (snart), plantera om några blommor och sätta lite tulpanlökar, betala en räkning, anmäla mig till högskoleprovet, färga mitt hår, pilla lite med bloggen och sedan ha en myskväll med sambon...och jag känner ett måste att hinna med alla dessa saker, för jag har inte orkar göra dem under veckan eftersom jag har jobbat natten.

Imorgon ska jag först upp klockan tio på morgonen och tvätta, för än en gång så har jag skjutit upp detta under veckan. Sedan bär det av till Sjövik och hälsa på familjen, sånt måste man ju hinna med också eftersom jag inte träffar dem under resten av veckan. Vi hade tänkt åka till Sollebrunn och kolla lite på husvagnar eller husbilar, för päronen är sugna på att skaffa något sådant. Fast de är inte billiga precis =(

Och på söndag kanske jag och J ska åka iväg till Netonnet på morgonen och kanske kan jag äntligen få min mobil som jag har velat ha sedan innan semestern. Men det har helt enkelt inte blivit av, för varje gång vi har varit inne på någon av Telias butiker så har det varit så mycket folk och personalen där jobbar inte särskilt snabbt. Så vi har inte haft tid eller ork att vänta tills det blir vår tur.

Sedan bär det av till Nödinge och hälsa på sambons föräldrar...det var ett tag sen nu. På kvällen tänkte jag hinna med gymmet innan det stänger. Det är dags att ta tag i det nu =) fick en komplimang på jobbet inatt. En man på kanalen bredvid hade uppmärksammat att jag har gått ner några kilon. Vad glad man blir =) =) =) jag vet ju att jag har gått ner i vikt, men det är alltid roligt när någon annan påpekar det...speciellt om det är en kille. För det blir liksom en morot för allt arbete som man har lagt ner och en kick till att fortsätta så att man håller sig iform. Roligt! Annars brukar det alltid vara så att folk påpekar om man har gått upp i vikt, men för första gången på länge så var det tvärtom.

Näe, nu ska jag ut i det fina höstvädret...


Ska snart gå och jobba min andra natt

En natt avklarad och fyra kvar innan helg och ledigt...gud så långsamt det går!

Sov oavbrutet från halv åtta imorse till kanske tolv, halv ett då ett flarne på en åkergräsklippare dundrade förbi sovrummet, fram och tillbaka på gårdens gräspartier...jag förstår inte: Hur jäkla lång tid ska det ta att klippa en gräsmatta? Han började ju för fan igår eftermiddag och det är ju inte flera hektar åker utanför. Men men, bor man i lägenhet och bland en massa folk då får man väl stå ut med ett och annat, då de flesta inte jobbar på natten och sover på dagen.

Annars så sov jag ganska gott, men jag kunde inte somna om efter att gräsklippningen väckt mig. Så jag låg i sängen och funderade, dagdrömde lite ända fram tills klockan tre då alarmet ringde. Kände mig varken trött eller pigg, något mitt i mellan.

Satt vid tv:n och åt lite, gick ut och gick med J för det var ju så fint väder. Men jag tror jag åt lite för mycket innan för jag fick så ont i magen efteråt och hade det under hela kvällen. Nu har det väl gått över men magen är fortfarande svullen...det är så härligt att jobba natten =(

Hårfönen har gått sönder också...


Snart dags att gå till jobbet

Usch, jag har ingen lust att gå till jobbet. Det är alltid så när man har varit ledig från jobbet ett tag. Jag blir så deprimerad att jag inte har lust eller orkar göra något...vad skönt det hade varit med en ledigvecka till...hehe.

Var ute och gick en stund i Skatås och det höjde humöret lite =) men tiden efter att jag kom hem gick så snabbt. Nu sitter jag här och stressbloggar, för om ca tjugo minuter måste jag göra mig iordning och äta lite innan jag går iväg till super-roliga jobbet...jiiippiiee.

Kom hem från Värmland igår och det var helt okey. Det var lika trevligt som vanligt att se sina släktingar där uppe, men de är ju lite tjatiga ibland. Nog om det.
Vädret kunde varit bättre; det blåste och ösregnade ett par gånger under färden upp mot Nykroppa. Men när vi väl var inne på marknaden (Oxhälja som den kallas) i lördags och söndags så hade vi otroligt tur ändå. Det började inte regna förrän vi åkte hem på lördagen och på söndagen började det typ en kvart innan vi var klara...jag tackar "han däruppe" jättemycket!

Mamma hade skickat med en tavla på mig, syrran och våra kusiner som mammas farmor skulle få som 91 års present och vi tänkte inte mer på det utan tog med oss den upp till Värmland. Det vi däremot inte hade tänkt på var att vi skulle få åka upp till henne med morfar och lämna den...usch, vad jobbigt!. Varenda gång vi är där uppe måste vi åka och hälsa på henne...javisst, hon bor ensam och blir jätteglad för lite besök men hon känner ju aldrig igen oss innan vi har presenterat oss. Dessutom så brukar mamma alltid vara med och då sitter de två och pratar om en massa släktingar som jag och syrran aldrig har träffat...roligt.
Samma sak denna gången, hon blev överraskad över att vi kom och hon och morfar satt och rabblade en massa namn på personer jag typ träffat en gång när jag var liten elller aldrig...i 2,5 timma satt jag och syrran och nickade instämmande...roligt.

Sen åkte vi sightseeing med morfar i Nykroppa (ett litet samhälle med en konsumbutik, en pizza/korv-kiosk, några hus där mest pensionärer bor och nån skola) och fick veta lite om vem/vilka som bodde var. Det var intressant första svängen...men när han körde förbi mormors och morfars hus för typ tredje gången för att berätta att "här bor en pensionerad polis" och så vidare...då började vi tröttna.

Jaja, man får väl låtsas ha roligt och stå ut med det. Det är ju trots allt inte så ofta vi åker dit upp. Men i år har vi varit däruppe typ fyra gånger på kanske ett halvår...nu måste jag nog vila mina öron lite =)

  http://www.oxhalja.se/

Köpte inte så mycket, tycker mest om att gå och titta på alla grejjer som säljs och äta marknadsgodis och donuts =) har nog ätit för mycket marknadsgodis och annat sött för mina händer skakade förrut...överdos av socker är inte att leka med. Så nu blir det till att lägga band på sig själv tills på lördag.

Jag fick i alla fall köpt lite tulpanlökar, några scrapping-grejjer och lite små saker som en tåvärmare...undrar om det funkar?


Träningen förra veckan (36) blev lite sådär...


Måndag:
  Powerwalk 1,5 h

Tisdag:   Powerwalk 2 h

Onsdag:  Vilodag; Bio

Torsdag: Powerwalk 1h

Fredag:   Powerwalk 1h & 5min

Lördag:   Marknad i Filipstad

Söndag:  Vilodag; kommer hem sent från Värmland

Måste ta tag i skiten...ja, så känns det. Jag mår ju bra av att röra på mig men just nu känns det bara som ett MÅSTE...åh, vad jobbigt!

Denna veckan ska jag försöka komma iväg till gymmet en eller två gånger. Jag måste ta tag i mig själv.

Ska ut och gå nu...hoppas inte att det börjar regna.

Åker till Värmland för att gå på marknad

Filmen District 9 var sådär. Jag tyckte att den var alldeles för seg i början men efter typ halva filmen blev det mer intressant. En ganska annorlunda film, som jag troligtsvis inte kommer att se igen och jag tänker inte rekommendera någon att se den på bio. Den dög...men inte mer.

Köpte ett par nya walking-skor på Ecco i Femmanhuset...äntligen! De känns jättebra, man nästan studsar fram...hahaha...men det tar nog ett tag att vänja sig vid dem. Har testat dem två gånger nu och de är faktiskt vattentäta...vilket de borde vara eftersom det är Goretex, men jag har varit lite skeptiskt till det. Men det funkar faktiskt! Härligt, för det har ju typ regnat hela denna veckan.

                 

Vi åt på en grekiskt restaurang innan bion och jag åt Pastitsio (vet ej om det stavas så) som var jättegod. Prövade denna rätten, pasta, köttfärs och smält ost över (det är nästan som lasagne), när vi var på Kreta under semestern och det var kul att äta den igen...fast hemma i Sverige, som dessutom smakade gott! Men det blev inte den grekiska restaurangen som vi hade tänkt oss, för den var stängd =( Men jag var nöjd ändå.

Igår var jag på kurs från halv åtta till runt tre-tiden och det var ganska intressant. Diskriminering i Arbetslivet hette den och man lärde sig ett och annat nyttigt. Kommer dock inte komma ihåg ett piss om alla lagar mm som föreläsaren rabblade om.

Det fanns många pratkvarnar med på kursen och en del skämt och frågor var väl roliga/intressanta, men i slutet var det mest tjöt tjöt tjöt...jag tror aldrig jag har varit så trött efter en kurs förrut. Det var skönt att komma hem för det var så tyst hemma...inget tjöt där inte.

Idag har jag varit ute och gått en runda med mina nya skor =) höll på att blåsa bort vid Härlanda Tjärns badplats...det blåser nästan storm ute!!! Jag tyckte de sa på nyheterna igår kväll att det skulle blåsa mindre idag, eller hörde jag fel!?

Har städat lite, så nu kan man ta sig fram i lägenheten. Runt halv tre-tiden kommer syrran hit, för vi ska åka upp till Värmland och hälsa på släktingarna...men framför allt gå på marknad imorgon i Filipstad =) Så om några timmar åker vi hem till mamma och pappa för att hämta upp syrrans bagage och lite kläder som kusinerna ska få...jag och syrran har rensat våra garderober...hahaha...det blev en hel del kläder och skor som åkte ut.

...Åh, gud så äckligt det var när jag skulle leta efter en väska att packa mina kläder i!!! Jag har knöööt ner mina väskor i en flyttkartong, för de får inte plats någon annanstans, och i hålet där man skall sätta in handen och lyfta kartongen så ser jag en väska som jag inte kommer ihåg vad det är för väska. Så jag pillar lite på väskan genom hålet för att se mer av vad det kan vara för väska och kilar en medelstor spindel förbi mitt finger. USCH!!!!! FY VAD ÄCKLIGT!!!!! Jag får inte ens ha mina väskor ifred från de små monstren!

Nu ska jag gå och äta lite innan syrran dyker upp. Sen måste jag göra mig iordning och packa klart min väska. På vägen till mina föräldrar ska jag hinna med att sätta på det nya skattemärket på bilen, lämna tillbaka paketet (med jackan som inte passade =( ), posta hyrfilmer och åka till Allum och köpa en ram till ett foto som mammas farmor ska få på sin 90-års dag. Så går det när man skjuter upp saker till sista dagen! Det är absolut inte synd om mig, får skylla mig själv...vem bryr sig egentligen?

Bloggen tar minisemester till kanske söndag kväll eller måndag kväll...beror på vädret...hahaha =)

Bio idag =)

Vad lat man blir när man är ledig! Det enda vettiga jag gjorde igår var att diska och Powerwalka...annars så låg jag typ bara på soffan och glodde på tv, fastän det var fint väder och varmt ute. Det båste för mycket...haha.

Idag har jag hunnit med att tvätta, slänga skräp och spela lite Majong och Schack på datorn...roligt =) Ska snart göra mig iordning och åka in till stan. Vi ska ut och äta middag med mamma, pappa och syrran...och efteråt blir det bio...District 9.

Så innan vi skall träffa de andra utanför restaurangen så ska jag hinna med att hämta biobiljetterna, Depeche Mode-biljetterna, in till Nordstan och handla lite småsaker och förhoppningsvis hitta ett par nya joggingskor. De gamla börjar gå sönder och så läcker det in vatten när det regnar så fötterna är pissevåta när jag kommer hem från en runda. Ska försöka hitta ett par walking-skor som är vattentäta...kommer jag att lyckas?

Nä, nu måste jag slita mig ifrån datorn om jag ska hinna med allt som jag har planerat...


Go to fullsize image

RSS 2.0