Fullt hus

Idag blir det ett försök till fredagsmys och syrran kommer hem hit, så det blir hela familjen och vovven. Får väl se hur det går efter denna helvetes veckan som har varit =(

Snacka om att det kommer bli trångt i soffan ikväll...sen om hon sover över, som hon troligtsvis gör, då kommer min lägenhet väl kännas som en flyktingförläggning.

Men imorgon flyr jag huset...måste få lite space känner jag och hitta på lite roligare saker...absolut!

Blir det bokrean och kanske köpa mig en ny skiva? Får se...jag vill ha Tiestos Kaleodoscop (om den nu stavas så).

R.I.P. Nicco

Nu vet vi var Nicco är i alla fall...i himlen...där har han det nog bättre än ute i denna kyla som vi lever i.

De ringde från polisen för någon timme sen och berättade att Nicco hade blivit påkörd och kommit in till Blå Stjärnan men ej överlevt...sååå tråkigt =( men samtidigt skönt att veta var han är.

Hoppas inte att han led för mycket innan han somna in bara...så tråkigt att hans sista tid blev ute i snön o kylan helt ensam och förvirrad. Men men vad gör man? Han rymde och lyssnade inte på våra rop o visslingar...vi letade o letade men troligtsvis var han redan död då...jobbigt det här!

Ett skitår hittills...finns bara en positiv sak och det är väl tur det, annars hade jag nog gått ner mig helt och hållet.

Thumbnail  lilla Nicco och Isak, som idag båda befinner sig i himlen

LÖNING

Äntligen kommer pengarna och kontot fylls på igen =) Bokrea idag också, får se om jag kommer iväg in till den en stund. Man vet ju aldrig i det här vädret...det SNÖAR =)

Det är så fint ute =) Det faller riktigt stora och mysiga flingor...tur för Nicco också att det är lite mildare. Hoppas han kommer tillbaka. Men gud vad den andra hunden ligger o fiser här i lägenheten...usch, vad det luktar! Undra om päronen har vart ute med honom? Får ringa och fråga.

Ska betala mina räkningar nu...jiiippiiiee...NOT!

Inget nytt

Idag har vi letat både jag o mamma o pappa åkte iväg på sin lunch och sen efter jobbet, men ingen hund syns till. Det är ju sååå märkligt! Han borde ju vara trött, hungrig och frusen vid det här laget...hoppas att han söker sig till nått hus och att någon tar in honom och sen ringer till polisen.

Det värsta vore ju om han blev påkörd eller fryser ihjäl därute...stackars lilla puckhund!!! Åh, ändå gör han sånna här dumheter...varför?


brand + hundrymning

Denna veckan började inte bra =( men jag har fått tillbaka bilen i alla fall och det gick bara på 500 spänn...billigare än jag hade trott faktiskt. En bra sak, dock bland många dåliga.

Det hela började med att jag åkte och mötte upp pappsen på parkeringen utanför jobbet igår och så åkte vi till Olofstorp och lämnade in bilen på en verkstad där. Sen åkte vi hem till Sjövik och rastade hundarna lite, innan vi bestämde oss för att ta en tur till stan på jakt efter snöskyfflar. Men det var ju förgäves! Alla snöskyfflar i hela stan är ju slutsålda.

Till slut stod valet mellan att skita i det och åka hem eller att åka en sväng till Bauhaus och titta där. Vi beslöt oss för att ge upp och åka hem o äta något istället. Tur var väl det! Hade vi åkt till Bauhaus kunde det fått förödande konsekvenser...ibland tror jag faktiskt på ödet och att man ibland bara känner på sig vilka beslut som är de rätta.

Så klockan var lite över åtta på kvällen, jag hade precis ätit upp min macka och druckit upp den varma oboyen, när jag hör att pappa står o pratar med någon genom fönstret...och det är en bra bit nertill marken från fönstren...åh, helt plötsligt från ingenstans kommer pappa och säger att det brinner, ta din jacka och få ut hundarna nu. Snacka om att det inte är något man väntar sig ska hända en måndagskväll när man är hemma hos päronen och precis ätit kvällsmat och är otroligt seg...men det var bara att greppa tag i väskan, få med sig hundarna och rusa nerför trappan och grabba tag i jacka, skor, halsduk och springa ut ur huset.

Väl ute i huset såg jag att det kom en massa vit rök från affärslokalen under mammas o pappas lägenhet, hundarna sprang omkring lösa i trädgården, pappsen sprang runt på framsidan och skulle släcka elden med en brandsläckare men insåg snabbt att det var lönlöst att ens försöka. Jag fick snabbt order om att ringa larmcentralen och chockad som jag var kunde jag bara få fram att DET BRINNER DET BRINNER...jag har alltid undrat hur jag verkligen skulle reagera i en sån krissituation och nu fick jag svaret. Fast jag hade hellre sluppit!
Men jag sansade mig ganska snabbt och fick ur mig var det brann och lyckades svara på telefonistens frågor ganska lugnt och tydligt. Åh, under hela tiden som jag pratade med tjejen från larmcentralen så stod jag i bara raggsockorna ute i snön i mammas och pappas trädgård. Jag hann helt enkelt inte trä på mig stövlarna och jackan utan prioriterade att ringa 112 istället, men det konstiga med det hela var att jag frös inte alls..var jag så chockad att jag inte kände hur kallt det var ute och speciellt när man står i bara strumplästen i den kalla snön!? Jag stod alltså och höll i stövlarna, jackan, halsduken och väskan med ena handen och hade mobiltelefonen i den andra handen...komiskt när man tänker på det i efterhand.

Åh, det kändes som att det tog en evighet innan brandbilarna kom!!! Säkert 15-20 minuter fastän de kom från Stenkullen, men det var ju ganska halt ute så de kunde väl inte köra så fort. Men det var riktigt läskigt att stå där och vänta medans det bolmade ut en massa rök och man kunde inte göra något! Tanken som slog mig hela tiden var om de skulle hinna fram innan elden hade spridit sig upp till lägenheterna??? Usch, vilken panik och ångest!!! Men när de väl kom så tror jag det var mellan 6-8 brandbilar där, så det kändes lite bättre att veta att de var så många som gjorde sitt bästa för att släcka branden. Polis var på plats också tillsammans med alla Sjöviks boende...att de kan vara så nyfikna? Men det var väl årets händelse i den lilla orten =) till och med Lerums Tidningen var där och fotade, så nästa torsdag får vi väl se om vi är med i tidningen...haha...jag kan inte mer än att skratta åt det nu i efterhand.

Så släckningsarbetet höll väl på till midnatt men vi stannade kvar till lite efter ett, eftersom försäkringsbolagets gubbe skulle komma dit och inspektera brandplatsen. Snacka om att det var kallt och jag förfrös mina fötter. Allt luktade rök sen också...kläder, jackor, skor, väskan...ja precis allt =(
Men vi hade tur i oturen, för elden spreds sig inte upp till lägenheterna och vi var hemma och vakna när branden startade. Tänk om vi hade gått och lagt oss! Eller tänk om vi hade åkt till Bauhaus! Då hade kanske hundarna fått rökskador eller rent av dött av den giftiga röken eller brunnit inne eftersom det kanske inte funnits nån som kunde larma...skrämmande att tänka på vad som kunde ha hänt!!! Tur i Oturen, verkligen. Nu i efter hand känner jag mig ganska stolt över hur bra jag lyckades hantera situationen ändå. Men jag måste låtit ganska rolig..DET BRINNER DET BRINNER...haha

Så nu bor alla hos mig; mamma, pappa, jag och två vovvar....eller nu sa jag fel. En vovve för tillfället och det är en annan historia som jag ska dra nu.

Jag sov bara 4,5 timme i natt eftersom vi kom hem så sent, men jag kom iväg till skyddsombudsdagen ändå och blev bara 10 minuter sen...bra planering kallas det =)...men jag hade ganska stora problem med att hålla mig vaken i början. Fast efter första fikan och en kopp kaffe så vände det..super =) en ganska intressant dag, men vissa har så knäppa frågeställningar och åsikter att det blir lite segt att lyssna på dem.

Blev upphämtad av pappsen vid Konsum och åkte till Olofstorp för att betala för bilreperationen, åkte till Sjövik och hämtade lite saker som päronen behövde och åkte sedan tillbaka för att hämta upp bilen. Jag hade satt mig i min bil för att ställa in förarstolen igen, när pappsen öppnade bagaget (där hundarna satt) för att ta ut min dunk med spolarvätska och lämna över till mig, när ena hunden smet och sprang iväg...för andra gången denna månaden! Vi hann inte ifatt honom och han lyssnade inte på våra rop eller visslingar utan bara rusade iväg mot okänd mark. Helt meningslöst att följa efter och leta...vart ska man leta liksom?

Pappsen åkte ändå runt och letade lite i området medans jag stannade kvar i fall hunden skulle få för sig att komma tillbaka. Men icke sa nicke! Vi lämnade mobilnumret till några som bodde intill verkstaden ifall hunden skulle dyka upp senare och begav oss hemmåt. Sicken rolig dag det har vart! Undra vad som kommer att hända imorgon...har för mig att onda ting kommer i tre och nu är vi uppe i två stycken, en kvar. Hoppas att jag har fel!!!

Näe, nu har jag skrivkramp. Vill gosa o bara tänka på bra saker nu istället...





Dags att lämna in bilen

GOOOOOODMOOOORGOOON =) usch, jag har inte sovit gott idag efter att ha jobbat första natten...jag vaknade hela tiden, glömde sätta i öronproppar och ta på mig ögonmasken...får väl skylla mig själv då!

Dags att göra sig iordning, för jag ska åka till jobbet o möta upp pappsen. Sen ska vi åka till Olofstorp o lämna in bilen...hoppas de hittar vad som är fel. Belysningen till instrumentpanelen är ju paj och vi vet inte om det är en säkring och vilken i så fall. Men det kan också vara glapp nånstans, för när det fungerade så kunde det blinka till ibland...konstigt! Hoppas inte det blir för dyrt heller.

Ledig från jobbet i två nätter...sköööönt! Ska på skyddsombudsdag imorgon...får väl se hur kul det blir!? Hoppas inte det blir för segt och långdraget.

Å så snöar det ute igen =) undra om det blir 3 decimeter till som faller...fick verkligen skotta ut bilen från parkeringen i lördags med en glassbunke, för jag hade ingen snöskyffel...hahaha...men då var det inte kul! Jävla snöplogare som lägger en jäkla vall precis bakom bilen!!! Sluta upp med detta med en gång!!!!

Förra veckans träning

Måndag: Fackkurs, gjorde lite övningar hemma (snacka om träningsvärk i magen)

Tisdag:  Fackkurs, promenad med Jalle i 1,5 h

Onsdag: Fackkurs, promenad med Jalle i 1,5 h

Torsdag: Vilodag...latade mig =)

Fredag: Powerwalk i Skatås i 2h

Lördag: Vilodag...åkte till Sjövik

Söndag: Gjorde lite övningar hemma (åh, min rygg gör sååå ont)

Dålig vecka, men jag höll igång i alla fall...alltid nått!

Morronrufs



GORMORGON =) snyggt morgonrufs va...hahaha...så går det när man lägger sig med blött hår...haha.

Mina planer för idag blev pajjade av vädret...det snöar ute =) och inte har de plogat än. Jag hade nämligen tänkt åka till Skatås och gå en runda, men jag tror inte att jag kommer iväg nu faktiskt. Vågar nog inte ge mig ut på vägarna =(

Sitter här framför tv:n med datorn i knät...slappis, japp! Vad ska jag göra annars då? Skulle kunna städa lite här hemma men det är sååå tråååkigt så jag skippar nog det. Men jag ska packa upp mina skor ur flyttkartongen, försöka sätta ihop min ikea-tvättkorg och försöka byta lysröret i badrummet...vi får väl se vad jag får gjort ;)

Sen ska jag nog ge mig ut och gå en sväng uppe i Ruddalen...snö eller inte snö, inget kan stoppa mig!!! Man får mer motion i snö oxå för det blir ju mer motstånd då...gissa om jag hade ont i kroppen efter min runda igår. Jag var helt slut när jag kom hem, så jag somnade på soffan...hahaha.

Det är sååå skööönt att vara ledig! Synd att jag måste gå till jobbet imorgon...JAG VILL INTE!!!

Oro o förvirring på jobbet =(

Tre dagars facklig kurs avklarad. Det var en tråkig kurs och ena kursledaren var ju rena zombien, men vi hade kul ändå för det var många roliga personer där...vissa skulle jag gärna ha som arbetskamrater för de var sååå roliga och med några klickade det bättre med än med vissa arbetskamrater på jobbet. Ibland hade det vart skönt om man kunde välja sina arbetskamrater faktiskt...sicken go blandning det hade blivit =)

Efter att kursen var slut igår gick jag och Maja till jobbet, för chefen hade ringt o meddelat oss om att fabrikschefen (tror jag han e) skulle ha ett möte om nått men han sa inte vad det gällde. Därför tänkte vi att det måste vara något viktigt och vi var ju redan på området, så vi kunde lika väl knalla bort till fabriken.
Åh, herregud sicket slag i fejset! Visst har jag varit medveten om läget och vad som kommer hända framöver, men jag tror att jag har levt lite i min egna lilla bubbla. För jag tänkte inte så mycket på vad detta innebär för mig själv. Runt 115 personer måste ta pensionsebjudandet eller frivillig avgång med en årslön om företaget skall slippa varsla och igår fick vi infon om att 56 personer av dessa ungefär 115 personer måste bort från tillverkningsområde rullar...om jag har fattat det hela rätt då =S 40 personer av dessa 56 skall bort från Rk, där jag jobbar och detta känns helt omöjligt. Jag tror inte att det finns så många personer på Rk som frivilligt går i pension eller säger upp sig, därför blev detta ett iskallt uppvaknande för mig när jag fick reda på storleken på det hela.

Vad kommer hända härnäst? Om 115 personer frivilligt försvinner från företaget, hur kommer beläggningen se ut? Kommer jag få stanna kvar på min kanal? Kommer jag få fortsätta jobba med Maja eller hamnar jag med griniga gubbar i blocket? Och vad händer om kvoten på 115 personer inte täcks, kommer de varsla resten då elr? Bara från rullar eller hela företaget?

Suck...Luften har pyst ur mig och jag tror att jag är på väg in i en svacka igen. Vet inte hur jag ska orka jobba eller om jag orkar jobba överhuvudtaget!? Men det är konstigt, för jag känner mig nere och har inte lust att göra så mycket när jag är hemma men över helhet så känner jag mig inte så deprimerad som mina andra svackor jag har haft. Detta är typ en ny känsla! Jag har tappat lust för vissa saker samtidigt som det finns andra saker som håller mig uppe...tur det! För jag orkar inte hamna i en depp-period igen..

Så från och med igår har jag gått och funderat en del...blir jag omplacerad? Kommer jag och Maja inte jobba mer tillsammans nu elr? Vart kommer jag hamna? Hur ser framtiden ut? Kanske blir jag varslad!? Usch, det är jobbigt att inte veta men att ändå veta att dessa stora förändringar kommer att ske inom 1 månad eller kanske 1,5 månad och man kan inte göra något för att påverka sin situation på jobbet...och det mår jag så dåligt av =(

Men jag ska försöka vara mitt positiva jag och ska väl överleva detta med..

Veckans träning

Måndag: Promenad med Jalle i över 2h

Tisdag:  Vilodag, trött efter fackmötet.

Onsdag: Hundpromenad med pappsen i Sjövik...ska vara hundvakt...igen =S

Torsdag: Vilodag

Fredag: Promenad med Jalle i 1,5 h  

Lördag: Skridskor i Ruddalen med syrran

Söndag: Powerwalk 1h i Frölunda

Usch, vilken dålig vecka! Nästa vecka måste jag ta längre promenader och ta i lite mer...verkligen!


Så här ser planeringen ut för nästa vecka (7):

Måndag: Fackkurs, powerwalk 1h i Ruddalen

Tisdag:  Fackkurs, promenad

Onsdag: Fackkurs, powerwalk 2h i Ruddalen

Torsdag: Powerwalk 2h i Skatås

Fredag: Promenad

Lördag: Powerwalk 2h i Skatås

Söndag: Powerwalk 2h i Skatås eller Ruddalen

Nästa vecka blir det tuffa tag =)

Snart ledig =)

Äntligen helg!!! Synd bara att jag ska upp tidigt imorgon me...usch, vad jobbigt =( men det e sista dagen innan jag e ledig en vecka. Gud så skönt det ska bli =)

Åt semla på jobbet idag. Årets första semla och det var supergott! Men det var riktigt jobbigt på jobbet, chefen var lite grinig, det finns så många dårar på fabriken och jag var otroligt trött...humöret var verkligen i botten =( både tråkigt och jobbigt att stanna kvar till tre på fredag eftermiddag också p.g.a. en tråkig skyddsrond...måste hitta på nått annat för jag orkar inte med jobbet längre! Dör av tristess och frustration över dårarna!

Kom hem, åt lite och hann knappt landa innan jag och Jalle begav oss ut på äventyr igen =) vi gick upp till Kaverös, Annas gård och Pennygången, ut vid Grimmered och upp till Ruddalen. Skönt att komma ut men det blåste ruskigt kallt...1,5 timma var vi ute denna gången och Jalle är riktigt glad att jag tar med honom ut på promenad...dagens goda gärning! Igår skjutsade jag hem syrran...

USCH, nu kommer Lets dance! Måste byta kanal!

Nu ska jag nog kolla upp Ruddalens Ishalls öppetider för imorgon...skridskor med syrran =) sen melodifestivalen

3 månader kvar

Idag är det 3 månader kvar tills min 25-års dag...Grattis i förskott =( domedagen närmar sig..


Livet e härligt!

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...vad jag mår bra =) trots skitont i tån, finnar i fejset och en enorm trötthet efter jobbet... mår jag superduper bra! Livet leker and I am enjoing it =) sooo muuuch =)

Igår var jag ute och gick med Jalle i över två timmar. Det var skitkul och härligt att komma ut och röra på sig, fast det var lite kallt o mörkt o vi visste inte riktigt vart vi skulle gå eller vart vi var ibland...hahaha...två flamsiga, barnsliga arbetskamrater vilse i Askim...HÄRLIGT! Japp, vi flamsade en del, Jalle och jag....hahaha...o det var skitkul. Men jag fick ont i min tå igen =( jag vet inte vad jag har gjort med tån men efter ledigveckan så har den varit öm och när jag har varit ute o gått så gör det riktigt, jäkla ont! Undra om den e inflammerad eller har jag kanske stukat tån...vet inte...men om man känner mig så vet man att jag inte kan sitta still, så tån lär ju inte läka av sig själv. Jag får nog gå iväg till vårdcentralen så att de får titta på den...gud vad en massa måsten det finns!

Måste:

*ringa comhem om den jäkla boxen
*fixa ett nytt lysrör till badrummet, då den jäkla hyresvärden hävdar att det e jag som ska byta den. Vad går min hyra till då? Vad ingår i hyran egentligen?
*rikta den jäkla framvagnen på bilen...usch, vad tråkigt =(
*
ringa vårdcentralen i Frölunda och lista mig där samt boka en tid för min tå

Var på fackmötet idag efter jobbet och det blev som vanligt en massa onödigt snack som gjorde att mötet drog ut lite på tiden...fast det slutade ändå ganska tidigt om man jämför med tidigare fackmöten som jag har varit på. Bla bla bla...nu röstar vi...och förslaget gick igenom. Så nu hoppas jag att alla som har rätt till förtidspension antar erbjudandet och att de som sitter lite löst, ska plugga eller har annat jobb på gång antar erbjudandet om en årslön så vi slippet varsla folk...det hade varit så jäkla bra om denna jobbiga situation kunde lösas så smidigt. Jag håller tummarna!!!

Hundvakt imorgon och det ska väl bli lagom roligt =( har undvikit mina föräldrar lite det senaste och jag känner mig ganska taskig för det, men jag umgicks så mycket med dem under jul och nyår. Känner att jag behöver mitt space och de är ju så jäkla nyfikna...låt mig vara ifred! Jag vill gärna ha ett eget privatliv och de behöver inte veta allt som jag gör. Dessutom så är jag sååå trött på att vara hundvakt. Missförstå mig inte, för jag gillar vovvarna, men det är tråkigt att det alltid är jag som ska ställa upp bara för att jag e "ensam", har körkort och bil...är verkligen trött på det!

Jobbar lördag..usch, vad tråkigt! Tur att det är sista lördagen på ett tag...hoppas vi i alla fall. Sen så kanske det blir lite skridskor i Ruddalen med syrran och lite wii efter det. Får inte glömma bort melodifestivalen också, fast det var ju ingen höjdare förra lördagen. Det fanns ju verkligen inget bidrag som var bra!!! Hoppas på Andra Generationen och Doggelito =) 
På söndag blir det bio =) Fares nya film Farsan och det ser jag verkligen framemot =) den verkar ganska rolig. Alla hjärtans dag också...så mysigt! Ska dock upp tidigt på måndag och gå på facklig kurs med Maja, tre dagar...puh, det kommer bli jobbigt, så jag hoppas verkligen kursen är intressant.

Snart dags att gå o nanna igen...tycker inte jag gör annat än sover, jobbar, äter och sover...lite trist =(

Nu blev jag lite hungrig...


Träning v.6

Måndag: Powerwalk 1h

Tisdag: Powerwalk 2h? Alternativt vilodag, det beror helt på hur jag känner mig efter fackmötet.

Onsdag: Powerwalk 2h i Sjövik...ska vara hundvakt...igen =S

Torsdag: Vilodag

Fredag: Powerwalk 2h i Skatås 

Lördag: Skridskor i Ruddalen med syrran

Söndag: Powerwalk 2h i Skatås eller Ruddalen (har inte bestämt mig än)

Jag måste verkligen försöka hålla detta nu...börjar känna mig plufsig igen...usch, jag vill inte tillbaka till så som jag var innan!!!!


Ny vecka, nya krafter

Jaha, så här dålig var min träning denna veckan. Fast det var ju tre gånger mer träning än förra veckan =) man får tänka lite positivt också, för vi har alla våra bra och dåliga veckor.

Måndag: Vilodag; var hos frissan

Tisdag: Powerwalk 50 min i Frölunda (smygstart på veckan)

Onsdag: Powerwalk 1h med arbetskompisen Jalle uppe i Ruddalen

Torsdag: Kom inte upp ur sängen =(

Fredag: Vilodag; ska tvätta och de kommer med soffan =)

Lördag: Powerwalk  1h & 45 min uppe i Ruddalen

Söndag: Orkade verkligen inte

Vad har hänt sen jag skrev sist...tja, inte mycket. Storstädade lägenheten igår, drack lite vin och tittade på melodifestivalen...mysigt!

Gick en runda uppe i Ruddalen igår, nästan två timmar. Men det är inte lika roligt att gå där som det är i Skatås och när jag känner att vägen jag går inte är rolig så är det svårt att motivera sig att ta i ordentligt. Fast det gick ganska bra igår, kom ut i ett bostadsområde och gick sedan en stund åt "Älvsborgsbrons" hållet, vände sen och gick tillbaka till Ruddalen. Men nästa vecka ska jag nog försöka åka några gånger efter jobbet upp till Skatås o gå där istället...för det är mycket roligare och jag kan vägarna bättre.

Fick min soffa i fredags också, så nu kan jag sitta o titta på tv igen eller bara sitta i soffan med datorn i knät...som jag gör nu =) måste ringa comhem o fixa min tv-box bara, så jag kan få några fler kanaler. Har typ bara sex kanaler att titta på just nu...hahaha...lite trist.



Whats up then? Jo, på tisdag är det dags för det stora fackmötet om läget på företaget...spännande, men även oroande...ingen vet vad som händer. Troligtsvis blir det varsel, som företaget i så fall tillkännager dagen efter, men det finns några förslag som kanske, kanske företaget godtar...men chansen är inte så stor, tyvärr =( det är verkligen jobbigt att inte veta och man går runt och målar upp en del olika scenarion om vad som kan komma att hända...men ingen vet ju, så allt är bara spekulationer...men många är nog oroade. Förutom en del som har vart på företaget i evigheter och känner sig säkra...lucky them then.

Vi andra som hänger lite löst, beroende på vad företaget beslutar sig för att göra, vi måste hålla humöret uppe och samla alla våra krafter till tisdagen...det är då det gäller!

Stay Positive!!!

Träning v.5

Ny månad, ny frisyr och nya utmaningar. Idag är det en vecka kvar tills vi skall ha det stora, fackliga medlemsmötet om vår framtid på företaget...kanske kan vi komma undan varslet, men det känns inte för hoppfullt då företaget har gått ut med att de vill omstrukturera. Det kan ju bara betyda en sak: Varsel. Tyvärr =(

Ny vecka också och det kräver ju ett nytt träningsschema. Det blev ingen träning förra veckan eftersom jag jobbade natten och absolut inte hade någon ork för annat. Man kan tycka att det blir lite hipp som happ om man ska göra ett nytt schema varje vecka, istället för att ha ett fast schema för varje vecka...men det funkar inte så bra när man jobbar skift. Det fungerar bättre med ett mer flexibelt schema som man kan korrigera beroende på hur man jobbar och vad man ska ha för sig under just den veckan. Åh, så flitigt det lät..hahaha.

Måndag: Vilodag; var hos frissan

Tisdag: Powerwalk 50 min i Frölunda (smygstart på veckan)

Onsdag: Powerwalk 2h

Torsdag: Powerwalk 2h

Fredag: Vilodag; ska tvätta och de kommer med soffan =)

Lördag: Powerwalk i Skatås 2h

Söndag: En kanske dag...

Näe, nu måste jag äta färdigt min frukost så jag hinner diska lite innan det är dags att gå till jobbet igen.

Lite kort om helgen

Åkte direkt hem till päronen efter att ha jobbat sista natten i fredags morse. Å, det gick faktiskt bra att köra hem, mycket bättre än i måndags...kände mig piggare =) Det var däremot ganska halkigt o moddigt ute, jag trodde inte bilen skulle stanna i sjövikskorsningen när jag tryckte ner bromspedalen...äckligt när ABS:en gick igång oxå, för det typ vibrerade under foten och jag tryckte ner pedalen hårdare och hårdare men det tog en evighet innan bilen stanna...usch, vad äckligt!

Jag fick sova längre denna gången också...så otroligt skönt! Vaknade klockan ett av att vovven gnydde utanför dörren...lagom tid att vakna när man har jobbat sista natten och ändå måste försöka vända tillbaka dygnet, annars kan man ju inte somna på kvällen sen ju.

Gjorde inget speciellt i fredags, annat än att umgås med familjen och var ute o provåkte pappsen nya bil. Jättefin och häftig bil..men den e stor som ett as...hahaha...skön att sitta i och det finns väldigt mycket plats för benen, även därbak...ser faktiskt framemot att bila ner till Bulgarien med den bilen =) hoppas jag får min femte semester vecka.

I lördags var jag hundvakt i några timmar till, sen åkte syrran o jag till Vallhamra (vet ej om det stavas så) ishall i Partille och åkte lite skridskor. Det var superkul, men isen var ganska spårig så det var lite svårt att åka och syrran fick ont i fötterna efter ett tag, så vi åkte inte så länge. Men det var kul ändå =) Det e ju superkul att åka skridskor!!!

Sen på eftermiddagen/kvällen grillade pappsen biffar o korv och vi åt potatisgratäng till det...gud så gott! Grillat är gott även på vintern ;)

Å, idag har jag varit hos frisören...skulle ha klippt topparna och färgat håret, men det tog sån tid att färga så jag hann inte klippa mig. Men det gjorde inget, för egentligen vill jag inte klippa håret kortare just nu för jag vill spara ut lite till sommaren...nått mittimellan långt och kort vill jag ha.
Färgade bottenhåret mörkbrunt, överhåret i en lila ton och gjorde lite slingor i en annan lila nyans...skitcoolt asså =) jag e helnöjd...hoppas bara att det håller sig så och inte blir för urblekt efter några tvättar.

Snart dags att gå o nanna...men inte än =)

RSS 2.0