Tråkig måndag med tråkigt väder

Jaha, vad ska man göra idag då? Har en massa saker som jag kan eller måste göra, men jag har ingen lust till något av dem. Städa...nej. Handla...kanske senare. Gå ut och gå...funderar på det. Hämta mitt paket...kanske också senare.

Hade tänkt åka in till stan idag och äntligen hämta Depeche Mode biljetterna och shoppa lite...men jag orkade inte. Var jättetrött imorse. Så jag åt frukost och slappade medans J satte upp U2-tavlan ovanför datorn...hoppas inte den ramlar ner på nya skärmen bara...då blir det inte roligt =(

Fint va!? Förutom att lampan speglar sig i tavlan...amatörfotograf vet du.

Och igår ska vi inte prata om! Har varit ledig i två dagar men jag känner mig inte utvilad alls. I lördags var det upp vid en halv nio och tjoa hemma, innan jag åkte iväg till mamma och pappa. Syrran och jag bakade morotskaka med lite misslyckad topping på...men själva kakan var god. Spelade kort, rastade hundar, åt mm..sånt som man gör när man hälsar på hos päronen =)

Åkte hem innan det hann blir mörkt, för jag skulle åka över skogen mot Älvängen och hämta upp J hos hans föräldrar. Det är ingen fara att köra över skogen i mörker, men det jobbiga är den biten efter Älvängen mot Nödinge...för där håller de på med vägarbete på E45 och det finns inga lampor tända på kvällen, så man ser så jäkla dåligt hur man skall köra och det går ju absolut inte köra med helljus för det kommer bilar hela tiden.

Och så igår var det upp vid nio, äta frukost och göra sig iordning för att åka mot Kungsbacka. Vi skulle åka till Freeport i Kungsbacka och sedan tillbaka till Kållereds köpcentrum. J köpte nästan en hel ny höstgarderob på Freeport...kul för han...medans jag inte hittade nåt =( Det var inte meningen att jag skulle slösa pengar helt enkelt. Men på Ikea köpte vi lite saker och en ram på Gallerix, där U2-planschen nu sitter i. Roligt att komma ut och köra lite, där man inte brukar köra =)

Så när vi kom hem var det mycket monterande och fixande i lägenheten...skönt med lite mer ordning runt omkring en. Men nu har vi konstaterat att vi inte kan köpa något mer, för det får typ inte plats något mer i lägenheten och absolut inget mer i förrådet (det är bokstavligt talat proppfullt).

Träningen denna veckan (36) ser ut så här:

Måndag:
  Powerwalk 1,5 h

Tisdag:   Gymmet

Onsdag:  Powerwalk 1,5 h

Torsdag: Vilodag; kurs och scrapping på kvällen

Fredag:   Powerwalk 1,5 h

Lördag:   Marknad i Filipstad

Söndag:  Vilodag; kommer hem sent från Värmland

Äntligen fredag!

Jag trodde aldrig denna veckan skulle ta slut! Usch, vad jobbigt det har varit på jobbet, har knappt suttit ner någonting denna veckan för jag har typ jobbat för två personer. Min "line-kompis" har ett litet annat sätt att se på vad som skall göras och hur ofta man skall göra det...vilket gjorde att jag arbetade ihjäl mig, för dessa jävla maskiner är ju så ostabila och kvaliten hoppar upp och ned. Dumma line 11!!!

Jag antar att detta var mitt straff för att jag latade mig på natt- och senveckan, men jag var ju förkyld ju!!! Då har man väl rätt till att ta det lite lugnt...eller vad tycker du Gud? Ska jag straffas mer eller!? Kanske en förkylning till, för två förkylningar på raken kanske inte är tillräckligt!

Men idag kunde jag sitta och vila mina stackars fossingar =) Sköööööööööööööööööönt.

Hade tänkt åka och hämta mitt paket (där min nya ullkappa kanske ligger i) efter jobbet och sedan åka in till stan för att hämta ut Depeche Mode biljetterna. Men jag orkade inte svänga in på Ica utan åkte raka vägen hem och lade mig i sängen, där jag självklart somnade och sov några timmar.

Vaknade sedan av att en jäkla telefonförsäljare ringde och eftersom jag vet vilka nummer som är försäljare, för de ringer och terrar oss hela tiden, så klickade jag bara dem....hahaha där fick de så de teg! Men jag hade ju blivit väckt så det var lika bra att gå upp och göra något vettigt.

Så jag åt lite och tog på mig promenadkläderna och gick faktiskt ut i ösregnet. Första powerwalken på kanske två och en halv vecka...det blev bara en timma, men det är ju alltid nåt. Så nu börjar allvaret igen. På måndag ska jag börja gå till gymmet igen också, för det var typ två månader sedan jag var där...fy skäms på mig!

Nu ska jag klura ut ett träningsschema och ett nytt mål. För jag lyckades faktiskt nå mitt mål till slut, tappade 8 kilo. Synd bara att jag har gått upp tre kilo på dessa tre veckor som jag har jobbat efter semestern. Skyller på förkylningen och skiftarbete =)


Hemma igen

Kom hem från bion för en halvtimma sen och det är snart dags att gå och lägga sig =(

Filmen var rolig faktiskt, men det var en hel del barnsliga skämt som passar mig perfekt...hahaha. Så Year One är verkligen sevärd =)

Jag skulle ha hämtat ut Depeche Mode -biljetterna innan bion, men jag hade glömt att kolla upp Scandinaviums öppettider...så vi kom dit 13 minuter efter stängning...Typiskt! Får väl göra det en annan dag då.

Natti natti...


Skönt att vara hemma efter en jobbig dag på jobbet

Usch, vad jag har haft en jobbig dag på jobbet idag. Omställning vid halv åtta på morgonen och jag kände mig inte särskilt vaken då. Det som jag tycker är lite konstigt är att för två veckor sedan ställde jag om samma polermaskin och det gick ganska snabbt och smärtfritt (för att vara en amatör som gör det). Men idag strulade det som sjutton!

Jag fastnade på ett moment och höll på i cirka en timma med att försöka justera in den *pip* ändbacken. Frustrerande när man inte har rätt förutsättningar för att göra en snabb och smidig omställning, för grejjerna inne i maskinen är ju typ hundra år gamla. Hur ska man kunna göra ett snabbt ställ då?

Igår åkte vi till Netonnet och köpte oss en ny dator, som J hade tittat ut. Han blev så nöjd så, han satt och pillade med den på hela söndagen...kul för mig =( jag blev bortglömd. Satt själv i vardagsrummet och kollade på Full Frys med Stefan och Krister...lite kul ändå...idag har jag snott datorn...he he he.


Thumbnail   Så här såg det ut innan med den gamla datorn




Och så här ser det ut nu...lite annorlunda för vi har tagit bort den översta hylldelen på skrivbordet och köpt en större dataskärm...23 tum =) Vi måste göra något åt kabeltraslet bara...

  Den nya skärmen             Den tysta, nya datorn

Snart ska jag göra mig iordning, för vi ska åka in till stan och gå på bio med syrran och hennes kille. Idag blir det Year One med Jack Black och Michael Cera. Den verkar rolig...men vi får väl se, kanske har jag tid att resencera den imorgon.


Year One (2009) Poster

Mission completed

Nu har jag köpt mina biljetter till Depeche Mode! =) =) =) Så nu har något att se fram emot...jag ska längta hela hösten och vintern till tisdagen den 26:e Januari 2010.

Sitter och väntar på biljettsläppet

Om sex minuter släpps biljetterna till Depeche Mode och jag har inte fattat hur jag skall göra för att boka. Det finns typ ingen knapp att trycka på...hmm, får fortsätta leta.

Hämtat bilen imorse också och det verkar inte som att vi behövde betala något, för vi fick ingen räkning. Konstigt.

Har hunnit gå ut med skräpet och duscha...idag är jag effektiv! Mår mycket bättre också, kanske förkylningen äntligen är på väg bort!?

Måste få biljetter till Depeche Mode!!!

Hemma igen efter en lång, tråkig och jobbig dag på jobbet...men jag ska vara glad att jag har ett jobb att gå till i dessa tider. Jag är inte otacksam, bara trött på att göra samma sak dag ut och dag in. Snart är det i alla fall helg =)

J
ringde verkstan förrut och de kunde inte hitta något fel på bilen...det var ju både bra och dåligt. Bra, för det blir ju billigare för oss. Dåligt, för det kan ju hända att det är något som är fel, men som inte syns och det är ju inte kul att bli ståendes någonstans mitt ute i bushen.

Så imorgon bär det av till Kungälv igen och hämta bilen. Jag får väl ställa klockan på halv sex, för bussen till Hjalmar Brantings bla bla vad det nu heter, går 06:38...puh, klockan är nu 23.28 och jag ska gå upp halv sex...kul!

Sedan klockan tio på morgonen/förmiddagen eller vad säger man? Då i alla fall så släpps biljetterna till Depeche Mode för dem som är medlemmar i Live Nation och det är jag ju. Så vi får väl se om jag lyckas få tag i några. Annars får jag ställa mig på måndag och köa till dem när de släpps för allmänheten...för jag MÅSTE ha biljetter till dem!!! Om jag så skall köpa dem svart...jag ska ha biljetter, så är det bara!!!

Depeche Mode

När ska jag blir frisk?

Jaha, då är bilen inne på verkstan igen. Vad ska det kosta denna gången då? För lite bromsvätska, läckage av bromsvätska eller om det handlar om ett oljebyte har jag ingen aning om. Får väl se när de är klara. Å när är de det? Idag, imorgon eller på måndag? Vem vet. Skulle behöva bilen på lördag, så jag hoppas att vi kan hämta bilen imorgon förmiddag.

Fortfarande förkyld =( det vill inte gå över. Ont i huvudet, svullen i näshålorna, ont i halsen och hostar för att det kliar i halsen och det konstigaste med hela detta sjukdomstillstånd (1,5 veckas lång förkylning) är att "hals-ontet" har flyttats från vänster sidan till höger sidan...över natten. Jag vaknade imorse och då hade jag ont i högra sidan istället för den vänstra...sjukt! Vad ska man göra för att bli frisk?

Snart måste man gå till jobbet också....kul!

Jakten på ny vinterjacka fortsätter

Jag tror att jag har hittat DEN...min nya ullkappa för vinter 2009 alltså.

Först så hittade jag en fin, halvlång ullkappa från H&M som jag beställde från nätet. Hämtade ut paketet och provade den hemma framför spegeln...näe, den satt inte bra. Storlek 36 var för liten, men jag kunde inte beställa en storlek större för 36:an var alldeles för stor vid axlarna. Det såg ut som om jag hade axelvaddar och jag vet inte om det är inne eller ute med axelvaddar...jag vet bara att jag inte vill gå klädd så hela vintern, för det såg för roligt ut =)

H&M-kappan som inte passade

Så nu har jag hittat en ny...eller egentligen två stycken jackor, men jag har INTE råd med båda. Så jag beställde bara den jag gillade mest och den liknar kappan från H&M. Se bilden nedan.



Hoppas den passar denna gången. Vi får väl se om 7-9 dagar =)

Bli tigerfadder NU!

Nu är jag tigerfadder också...stödjer redan WWF med 100 kr i månaden och är isbjörnsfadder. Det är viktigt att vi tar hand om de svaga runt om i världen som påverkas av människornas miljöförstöring.

Så bli en tigerfadder DU med!


Fortfarande förkyld

Åh, vad jobbigt det är att vara sjuk! Idag har jag bara legat i sängen och vilat efter frukosten men det hjälper inte. Jag blir inge friskare...kanske mindre ont i halsen, men jag har ont i huvudet, är snuvig, trött och får jobbiga hostattacker.

Kul att gå till jobbet imorgon =(

Detta måste vara den längsta förkylningen som jag har haft...6 dagar nu!

JAG ORKAR INTE VARA SJUK LÄNGRE!!!!!

Har drabbats av en irriterande förkylning

Jag kände ju på mig i måndags att jag var på väg att bli förkyld och jag hade rätt! Har känt mig som ett vrak ända från tisdagen tills idag...man kan ju tycka att det borde kännas lite bättre nu, men nej det gör det inte! Jag brinner upp och huvudet bultar trots att jag går på Alvedon dygnet runt.

Jobbade alla mina nätter ändå, för jag ville inte få en karensdag och förlora pengar. Vi får väl se om jag råkade smitta någon annan på jobbet...inte för att det spelar så stor roll för mig.

Ledig tills på måndag då jag går på klockan 13.48 och betar av en fem dagars arbetsvecka...gud så kul =( inget roligt planerat har jag nästa vecka heller...

Gick upp vid tolv och har typ suttit vid tv:n tills nu...gud vad lat hon är, kan ju folk tycka....men jag är faktiskt sjuk och orkar inte göra ett piss förutom att ligga i soffan eller i sängen. Tittade på en massa komedier på tv. Lite Simpsons och min nya favorit Family Guy som är SÅÅÅÅÅ kul.

J och jag avslutade nyss några timmars spelande på Wii. Det var kul, för vi spelade gamla Super Mario World och jag är inte jätteduktig på det...men det var skitkul! Nu i slutet var vi så trötta att vi hela tiden dog...så vi skrattade ihjäl oss när den andre dog =)

Jag kan säga att jag inte är lika deprimerad längre och tycker inte lika illa om gamla bettan heller för:
 
*
Däcket är lagat, gick på dyra 300:-
* Bekvämare att åka i en bil än att gå
* Förkylningen är mitt nya irritationsmoment, jag kan inte göra någonting för jag orkar helt enkelt inte. Så lägenheten ser ut som en soptipp och tvätthögen växer =(

JAG VILL BLI FRISK NU!!!!
Så att jag kan börja träna igen, städa upp lite här hemma och göra normala saker istället för att bara ligga och dega! Trött man blir.
Jag skyller detta på kollektivtrafiken...har åkt mycket buss och spårvagn under semestern för att komma in till centrala Göteborg. Innan åkte jag inte in till stan så ofta, utan åkte mest bil till jobbet och till mina föräldrar = jag var typ sjuk MAX 1 gång per år.

Detta är tredje gången för i år, varav andra gången under sommaren....usch, för buss!!!!


Buuuääää


Jag är sååå deprimerad idag  =(   

Anledningar till det:

  • Kör en skitbil
  • Bor i en skokartong i ett studentområde där det verkar bo mest social-fall
  • Återigen trångbodd och jag känner inte att jag får plats, ibland vill jag vara för mig själv men det går inte...för jag bor ju inte själv!
  • Mitt jobb är så tråkigt
  • Mitt liv är så tråkigt
  • Kommer inte in på den utbildningen jag vill gå
  • Kläderna sitter alltid konstigt på mig, men perfekt på andra...varför!?
  • Håret är en enda svintoklump och ligger aldrig som jag vill
  • Bor i Sverige, visserligen bra jämfört med andra länder, men vädret är bara så skitdåligt
  • Håller på att bli sjuk, nu när jag verkligen behöver komma igång med träningen igen


    Måste jag gå till jobbet idag?

Oj, vad längesen jag skrev

Tiden bara rinner iväg...jag hinner inte med att skriva på bloggen  =) Nu får jag skärpa mig!!!

Madonna i lördags var bra. Hon gjorde en jättebra show och de nya låtarna var jättebra. Jaa, efter i lördags kan jag konstatera att hon sjunger bra live också...inte bara bra när det är inspelat.

Konserten som helhet var lite lam för publiken var inte så svängig, annat var det på U2 där alla i publiken dansade, sjöng och tjoade. Och sen blev jag lite besviken på de gamla, goa låtarna som hon hade poppat upp och spexat till. Jag är nog lite traditionell av mig och vill helst höra originalversionerna Vogue, Holiday och Like a prayer.

Men detta var ju en tour för den nya skivan Sticky & Sweet och det var nog så att de flesta inte hade fattat detta, utan köpte sin biljett utan att ens ha lyssnat på den senaste skivan....då kan jag tänka mig att de flesta i publiken inte diggade och sjöng när de inte kände till låtarna.

Men jag tycker att man kan begära mer av Madonna eftersom hon inte har varit här sedan 1990...hon kunde ha ansträngt sig lite mer och gjort denna konserten lite mer specialiserad till Göteborg och hennes 19 års långa frånvaro, t.ex. mer gamla låtar i sina originalversioner. Trots detta så var det en kul kväll och värt pengarna!

Både i söndags och måndags var jag och J hos hans föräldrar och försökte få bort rosten från gamla bettan. Det tog mycket längre tid än vad vi hade trott att det skulle, för när J började skrapa bort rosten så ramlade ganska mycket av metallen av och det blev stora hål...som var lite trixiga att få igen. Lyckades fixa den värsta rosten och lacka med metallicfärg, men det återstår att rubba, tvätta och vaxa bilen....gud så tråkigt!

Idag var vi på väg till Allum...ja, för typ en timma sedan...när jag svängde in mot Östra och råkade köra på kanten så att det lät som om hela däcken skulle trilla av....O ja, det var mitt fel. Man ska nog inte köra bil när man är trött efter att ha jobbat natten. Dumma mig!

I alla fall, så stannade vi på parkeringen i närheten och tittade. Däcket verkade sitta okey, bara några rispor på fälgen...SÅ KLANTIGT AV MIG! Men så tittar J på mönstret på högra bakdäcket och hittar anledningen till varför det pyste från däcket igår. I våra nya, fina sommardäck sitter en jävla skruv ända in i däcket, så att man bara ser skruvhuvudet sticka ut från däcket...jävla skit! Jag vill bara döööööö!

Jag är så piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip trött på den piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip bilen, att jag piiiiiiiiiiiiiiiiiiiip orkar inte mer!!!!
Så mycket pengar som jag har lagt på den och det dyker alltid upp nya eller gamla fel återuppstår. Igår tändes piiiiiiiiiiiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip hydrauloljelampan när jag bromsade för hårt eller svängde för kraftigt...jaha, vad ska det vara för piiiiiiiiiiiiiiiiiiiip hydraulolja och vad piiiiiiiiiiiiiiiiip kostar det då? Slangen till vattenspolingen till vindrutertorkarna hoppar av hela tiden, så jag kan inte tvätta rutorna och fönsterrutan på förarsidan fungerar fortfarande inte, rost överallt...vad piiiiiiiiiiip mer kan gå sönder på den piiiiiiiiiiiiip bilen???

Jag tänker inte betala en spänn till på den bilen, för den kostar ju piiiiiiiiiiiiiiiiip mer i mekaniska reparationer än vad det kostar att tanka den under en månad...jag skiter i den skitbilen och går istället!!!!!!!!!!!!!!!! Vill J ha kvar sin gamla (med betoning på GAMLA) BMW som han haft sedan han fick körkort, så varsågod och betala alla reparationer...för jag tänker inte göra det! Jag kan gå!

Lite svårt att gå till mina föräldrar i Sjövik bara, men börjar jag tidigt så kanske det tar en fyra timmar och jag får bra med motion.

Inte nog med det eländet, så misstänker jag att jag håller på att bli sjuk. Känner mig konstig i halsen. Fasicken vad jag hatar mig själv idag, önskar att allt i mitt liv var annorlunda....orkar inte med alla dessa problem hela piiiiiiiiiiiiip tiden.

Jaha, lite mer än fyra månader kvar till jul...

Madonna ikväll på Ullevi

Ska gå och göra mig iordning inför kvällens konsert....MADONNA! Det börjar klockan åtta och Paul Oakenfold (stavas det så? Vet ej) kommer vara "förband"...är han bra? Jag vet faktiskt inte, kommer inte ihåg någon av hans låtar. Jag vet bara att han är Dj och så, mer vet jag faktiskt inte. Borde kanske veta mer...äsch, skit samma!

Lite hungrig också...ska äta lite keso med banan, för jag är så hälsosam. När jag vill =) Åt en glass innan...hahaha

Jag la upp lite bilder från Rethymnon för några minuter sedan...det var det enda jag hann faktiskt. Det är både tråkigt och jobbigt att man bara kan lägga upp en bild i taget...för det går ju så låååångsamt.

Ska lägga upp fler bilder i veckan, om jag hinner. Börjar ju jobba natten på måndag kväll...TJOHO...NOT! Supertråkigt att börja jobba igen, fast jag vet inte vad jag skall göra här hemma heller. Sicket I-lands problem jag tampas med =)

Måste kolla när bussen går...

Rethymnon

Den 13 Juli åkte vi med lokalbussen till Rethymnon och bilden under visar när vi promenerar längs vägen för att komma till den enorma fästningen Fortezza och centrum av Rethymnon.





  

Här syns den stora båthamnen


   

På väg upp till Fortezza


  

Vägen upp till fästningen, jag tyckte bilden blev så fin

  

Har precis kommit in i fästningen, det var inte gratis




Man ser hela hamnen och centrum av Rethymnon häruppifrån.





  

En fräck kaktus, som folk hade ristat in sina namn i.




Ibland fick man känslan av att man var någon helt annanstans än på Kreta...typ Afrika. Det var jättevackert inne på fästningen.









En liten fjäril...



En vy över Rethymnons andra sida...vackert! Busstationen ligger på denna sidan.

   

Afrika igen...


  

Den venetianska småbåtshamnen, där det fanns många restauranger och caféer. Men det var dyrt att äta här.



Man får faktiskt lite Italien-feeling här...men vi befinner oss fortfarande på Kreta =)



Nedan kommer bilder från centrum av Rethymnon.















  

En grön liten oas mitt i smeten


  

Strandpromenaden




Här fanns också små mysiga restauranger och cafeér

  

Rethymnons långa strand






Var tvungen att svalka mig med en glass, men den såg lite konstig ut...nästan som om jag har tappat den på backen och en massa grus har fastnat på den....hahaha

  

Stranden, sett från den stora hamnen




Min framtida båt =)

Shoppade loss i Trollhättan igår =)

Snart är min semester slut =( men solen skiner och det är 25 grader på min uteplats (enligt min termometer) och vet ni vad jag gör? Jag sitter inne framför datorn...varför? Vet inte. Är lite lat idag kanske.

Vaknade vid tio och gick upp och satte mig framför tv:n och åt frukost. Tittade på en brittisk serie som heter En plats i solen, som går ut på att en kvinnlig programledare skall leta upp hus åt britter som vill flytta utomlands...ganska kul att se hur husen ser ut i t.ex. Frankrike, för det är oftast dit som britterna vill flytta. Varför? Tja, det är ju ganska nära England...men det är faktiskt ganska fint på landet i Frankrike, med alla enorma, vackra slott och små byar.

Jaja, åkte med syrran till Trollhättan igår och shoppade lite i Överby köpcenter. Jag tyckte det var mysigt där, för det var hyfsat stort och inte så mycket folk. Både Mcdonalds och Max finns där, men vi valde självklart Max när vi blev hungriga =) Vilka affärer fanns det mer? Jo, alla som typ finns i stan och ICA Maxi, Coop, Rusta, Cervera, Harald Nyborg, Skopunkten, Veromoda, DEICHMANN-Sko, Vila, Triumph, Granngården mm.

Det gick ganska smidigt att åka dit från Sjövik. Det tog max 50 minuter och det var inte så mycket trafik på väg 42...ville inte åka E45 dit, för den vägen är lite slingrig och äcklig. Dessutom så var det smidigare om jag hämtade upp syrran hemma hos dem istället för att hon skulle åka hem till mig och sedan skulle vi ta E45 upp.

Köpte en ny klänning, en lång myströja (för lite kallare väder), en lång regnkappa och lite små prylar. Hittade ett par svarta, fina Vagabond - stövlar men de kostade 1299:- och det har jag inte råd med denna månaden. Men om de finns kvar när lönen kommer så ska jag köpa dem....för de var så fiiiiiina!


U2:s båda konserter var rysande bra!

Efter att sett U2 live så gillar jag deras musik ännu mer, speciellt den nya skivan. Gud så bra de nya låtarna är!!! Jag fick en helt annan uppfattning om några låtar som jag tyckte var sådär innan....nu älskar jag dem typ =)

Jag ryste när Bono sjöng
Magnificent, City of blinding lights och Moment of surrender...det tårades typ i ögonen, för det var en sån häftig spänning där inne på Ullevi...en av de häftigaste upplevelserna jag har varit med om!
Man kan använda många ord för att beskriva scenen The Claw: Enorm, fräck, snygg, häftig är några men framför allt skulle jag säga att jag aldrig har sett något liknande. Det var den fräckaste scenen jag har sett! Gå in på youtube och kolla själv, sök på U2 Gothenburg 2009-07-31

   

Så här såg scenen ut när City of blinding lights spelades

Låtarna på fredagens konsert:

Breathe (älskar)

No line on the horizon (älskar)

Get on your boots (älskar: fattar inte varför kritikerna hatar denna låten)

Magnificent (favvolåt)

Beautiful day (härlig låt som passar om man är glad eller det är fint väder)

Mysterious ways (härlig låt)

One (härlig låt)

Until the end of the world (Nja, hade inte hört den innan konserten)

Desire /Don´t stop 'til you get enough (Sådär)

Stuck in a moment (mysig och härligt "svänga höfterna" låt)

Unknown caller (älskar)

The unforgettable fire (Sådär, jag har inte lyssnat på den så många gånger)

City of blinding lights (favvolåt)

Vertigo (älskar)

I'll go crazy if I don't go crazy tonight (älskar)

Sunday bloody sunday (härlig låt)

Pride (In the name of love) (härlig låt)

MLK (Nja, hade inte hört den innan konserten)

Walk on (NY favvolåt, hade inte hört den innan)

Where the streets have no name (härlig låt)

Extranummer

Ultraviolet (Light my way) (härlig låt, första gången jag hörde den)

With or without you (härlig låt)

Moment of surrender (NY favvolåt)

Såg båda konserterna...hahaha, fast bara en från insidan av Ullevi =) På lördagen var vi uppe på campingen hos J:s föräldrar och det var trevligt. Solen sken och det var kanske 22 grader ute...skönt!

Åkte hem vi sju-tiden och snabbt in i lägenheten och bytte kläder och gick på dass, innan vi tog bussen in till stan igen. J ville köpa en plansch på U2 i fredags men det var så mycket folk att han sket i det...så det gjorde vi på lördagskvällen istället. Och när vi hade gjort detta så ställde vi oss på en av stampbroarna precis utanför Ullevi, för som man kan se på bilden nedan så stack scenen upp en ganska bra bit ovanför Ullevi...så man kunde se bildskärmarna och höra musiken otroligt bra från utsidan...en gratis konsert helt enkelt =)



Så vi stod på utsidan från klockan kvart över nio på kvällen till lite över halv tolv och såg U2 igen....fick rysningar igen. De är så bra!!!! Hade kunnat betala för att se samma konsert igen!

                                

RSS 2.0