känner mig helt koko i huvvet..haha

Godmorgon Godmorgon Godmorgon...solen skiner =) det känns riktigt bra idag =)

Åh, guuuud vad rolig den nya Ica-reklamen e...hahahahaha...han härmar fjortisar som videobloggar såååå jäkla bra...ni måste se den!!!! Såg den nyss o jag skrattade nästan ihjäl mig =)

Annars så är jag jättetrött o seg. Vaknade klockan sex i morse o låg typ bara i sängen i en timma...kunde inte somna om...så himla konstigt! Det har vart så under hela julledigheten...fattar inte varför!?
Sen vid halv åtta somnade jag om o vaknade sen igen lite över nio...tvingade upp mig, eftersom jag tänkte åka in lite till stan idag o kolla på rean..om det finns någon rea kvar =P måste leta efter ett par varmare stövlar, för jag va inte riktigt beredd på att denna vintern skulle bli så kall...men det e så mysigt =)

Funderar på vart världen är på väg egentligen. Vågar man som tjej gå ute ensam på kvällen? Näe, jag tror faktiskt inte det. Det e sorgligt att det ska behöva vara så...tycker det känns lite läskigt med mordet på den 18-åriga tjejen i Hjällbo...framförallt hemskt att någon kan göra så mot en annan försvarslös o oskyldig person...hoppas de hittar gärningsmannen/männen o att de får sitta inne på livstid!!!

Sitter framför tv:n o tittar på nyhetsmorgon...gud det hade vart en dröm att vara i Sidney på nyårsafton! Säkert ett fantastisk fint fyrverkeri där...man har ju sett lite på tv:n o hade jättegärna upplevt det...kanske nån gång i framtiden..man vet aldrig.

Näe, nu får jag göra mig iordning om jag ska hinna med en runda i stan innan det är dags att åka hem o tvätta...igen...det tar aldrig slut =S

Nyårs-ångest

Snart nytt år och nya utmaningar...det kan ju va lite roligt...men jag har sån ångest! Det känns som om jag bara blir äldre o äldre utan att åstadkomma så mycket..står liksom o stampar på samma ställe =(

Jag vet vad jag vill göra...plugga eller ut o resa...istället är jag fast med ett jobb som e tråkigt =( visserligen så trivs jag med mina arbetskompisar o det e ju tur de, för annars hade jag aldrig stått ut...men jag är färdig med detta nu...jag vill gå vidare med mitt liv. Hoppas o hoppas verkligen att jag kommer in på högskolan nästa höst!!!

Men det mesta av ångesten beror nog på åldersnojja och vad samhället säger att man ska ha uppnått vid 24 års ålder...dumma samhälle! Jag har inte pluggat, gift mig eller skaffat några barn...buhu...känner mig värdelös =(
Sen så fyller man ju 25 nästa år...jätteskoj =S tänker absolut fly landet då!!! Kommer jag ingenstans nu på nyår, då blir det bye bye på min födelsedag...absolut!

Funderar på om jag ska supa mig full imorrn o däcka en halvtimma innan tolvslaget...patetiskt, jag vet...det blir dock lite svårt eftersom jag kom på att jag inte äger en kork-öppnare än...typiskt!
Så då får jag väl åka in till stan o kolla på avslutningen av julspelet vid Götaplatsen o hoppas på att jag kanske får se någon futtig raket i alla fall...

Ja, jag e nog lite nere idag =( men de e sååå skönt att vara hemma igen o få vara för sig själv...spenderade större delen av denna veckan i Sjövik hos päronen o nu är jag sååå trött på det stället, att jag inte tänker visa mig där på typ en vecka...Gott Nytt År på er!

Isak har lämnat oss =(

Jaha, hemma igen efter åkandes hit o dit...hamnade mitt i snöstormen i fredags när jag o syrran skulle köra hem från mormor o morfar i Värmland...det va lite läskigt, för bilen släppte flera gånger o ville kana mot diket...fick köra mellan 60 o 80 km/h mellan Skara o Sjövik, men vi kom hem oskadda i alla fall.

Firade en andra jul hemma hos päronen i Sjövik igår och det var mysigt...men det var något som saknades...nämligen lilla Isak =( Han blev 15 år o 8 månader o levde ett ganska bra liv ända tills för några månader sedan..cancern spred sig troligen i kroppen o till sist ville han knappt äta...lilla stackaren...han va så mager innan jag o syrran åkte till Värmland att pappa förvarnade oss att de kanske skulle ta bort honom så att han inte behövde lida mer...men jag tänkte inte mer på det...det va ju lilla Isak vi pratade om, som alltid har funnits där genom uppväxten. Vår allra första hund o så otroligt snäll o go...han va min hund, gick alltid efter mig när jag kom hem till föräldrarna o var alltid glad att se mig..därför är det extra jobbigt...min lilla Isak finns inte mer =(...usch, sånt här är så tråkigt! Jag vill inte att det ska vara sant *snyft* Det känns inte som att jag hann ta farväl av honom på riktigt heller..å, vad har de gjort av honom nu? Fick han en värdig begravning eller vart e han?
Visst, hundar lever inte för evigt...men han har alltid funnits där genom åren o jag saknar honom så mycket. Jag inbillar mig oxå att de andra två hundarna saknar honom me, för de har blivit mycket lugnare sedan Isak försvann...undra om hundar kan sakna andra hundar? Har de liknande känslor som vi människor?
Det är först förrän idag som jag verkligen sitter o tänker på det...ville inte förstöra gårdagen med en massa tårar o frågor...så vi pratade aldrig om det =( undra om det finns en himmel eller inte? Jag tror inte på sånt egentligen men i sådana här situationer vill jag gärna tro att det finns en himmel eller något annat efter livet...man måste nästan det för att klara av att gå igenom en bortgång...

Hade egentligen ingen lust att skriva något på bloggen, men när jag satte igång kunde jag inte sluta...det känns faktiskt lite bättre att få skriva av sig en stund...ventilera sina känslor...

Min lilla Isak var inte en vanlig, liten tax...visst, han va envis, svartsjuk o bestämd...men otroligt go, snäll, kelig, lydig, lojal till mig o han var min lilla bebis som älskade att ligga på min magen när jag låg o tittade på tv i soffan...eller ligga bakom benen med huvudet upp mot tv:n...eller att bli masserad älskade han oxå...åh, gud vad svartsjuk han kunde bli när man inte klappade på honom! Då fick man onda ögat..haha..han kunde verkligen sura om han ville =) det är ganska fantastiskt att han blev så gammal o fick vara så frisk ända tills för några månader sedan...lilla Isak var vårat mirakel...o trots att han va så liten bossade han med de andra hundarna...det va krut i den lilla vovven =)

Isak kommer alltid ha en plats i mitt hjärta o jag kommer alltid komma ihåg alla de goa stunder som jag haft med honom...rest in peace, my little love...

Bloggen tar semester

Idag ska jag o syrran åka upp till Värmland =) kul å köra lite bil oxå =)

Känner mig dock lite stressad...ska vara hos päronen vid tolv och innan dess måste jag hinna duscha, packa väskan, slänga sopporna, åka till Allum o köpa de sista julklapparna...bråttom bråttom!

Så nu tar bloggen semester några dagar...men jag kommer tillbaka med lite fina julbilder sen ;)

Nyss hemkommen från stan

Ååååååååh, vad trött jag e *gäsp*...fattar inte varför jag vaknar så tidigt på morgonen o inte kan somna om sen. Det gör ju att jag blir trött tidigare på kvällen o speciellt idag, då jag har varit ute ganska mycket...för mycket frisk luft =)

Fick tag i nästan alla julklappar förrut idag...har bara två kvar, en till mamma o en till syrrans kille. Men det fixar jag imorgon, för jag vet ju vad jag ska köpa...bra planering kallas det! Japp, jag är stolt över mig själv...haha =)

Har varit på bio med syrran och filmen va ganska bra, mysig o spännande...hoppade till ett par gånger då jag inte var beredd på vad som skulle hända...haha...3D är grymt! Men det tar några minuter innan man har vant sig..

Gick till Liseberg efteråt o då började det att snöa...kunde det bli bättre? Näe, min dröm gick i uppfyllelse! Jag tror faktiskt aldrig att jag har varit på Liseberg på julen och att det har snöat förrut...så nu är jag superlycklig =) det snöade inte lite heller, syrran o jag såg typ ut som två, små snögubbar...haha...myyysigt!!!

Köpte kanderade mandlar, som jag typ hann äta en tio stycken av innan jag kom hem o märkte att påsen hade gått sönder i botten o alla mandlarna låg utspridda i hela väskan...ååååh, så tråkigt! Det gick inte att äta dem sedan, för de låg tillsammans med nycklarna, o väskan är helt kletig inuti...tur att jag hittade en annan väska som jag aldrig har använt...den här dagen blev ganska bra ändå =)

Julklapps-handling, sen bio o Liseberg =)

Idag ska jag ut o flänga lite igen =) fick ju lönen idag, så jag måste ut o handla alla julklappar =P men det blir inte så många. Syrran får två klappar, mamma får oxå två o syrrans kille får en. Pappas julklapp har syrran redan inhandlat...åh, vad julen e härlig...längtar tills fredag då vi ska fira hela familjen =)

Imorgon e det tänkt att jag o syrran ska köra upp till Värmland o hälsa på släktingarna...men om det snöar för mkt så får vi inte åka för mamsen =( Egentligen är det väl ingen förlust, men jag hade sett framemot att få köra lite bil =( Lite snö är väl inte så farligt om jag kör lugnt o försiktigt??? Hoppas inte det kommer värsta snöstormen bara.

Har betalat alla mina räkningar...SÅÅÅÅ OTROLIGT KUUUL! Man blir glad när man öppnar lönekuvertet o nedstämd när man har betalat alla räkningar =(    Funderade på om det fanns några räkningar som var onödiga o som kan sägas upp till nästa månad, men jag hittade inte många =( men man måste ju leva lite oxå..


Sitter här framför datorn o väntar på att klockan ska bli tio så jag kan ringa EM och fråga när soffan kommer. Ringde igår morse, men de hade inte öppnat då o sen så glömde jag ringa igen...guldfisk vettu...haha. Måste fråga om jag kan delbetala soffan oxå, det hade varit bättre o jag förstår inte att jag inte tänkte på det från början!? Det blir ju lättare ekonomiskt...annars så skulle jag typ ha 1700 kvar att leva på ända tills nästa lön kommer...inte kul =(

Men nog om det, idag ska jag o syrran gå på bio. Vi ska se Disneys - En Julsaga med Jim Carrey i 3D, hoppas den e bra...för vi har väntat på den =) sen ska vi gå på Liseberg som jag oxå har sett framemot, speciellt nu när det ligger snö på backen =) =) =)

Snart är det JUL!


Hej mitt vinterland!

Åh, vad jag blev glad imorse när jag drog upp rullgardinen!!! Det hade snöat flera centimeter under natten o allt var vitt ute =) äntligen har vintern kommit på riktigt o för första gången på länge kommer julafton att vara vit som den ska vara =) I AM SO VERY HAPPY AT THE MOMENT...

Självklart har jag varit ute o pulsat i snön redan...hehe...kunde inte låta bli, var ute en hel timma o tog lite fina vinterbilder...som ni ser nedan.


 

Så här såg det ut när jag gick ut genom entrén imorse, vid en halv tio...härligt!




Står här o tittar mot parkeringen...ser ni en gul bil långt därborta? Där é min pärla =)




Pärlan igen, lite insnöad.




Här står jag på parkeringen och tittar upp mot entrén...plogbilen har inte gjort sitt jobb än.



På väg neråt och ut på min lilla runda..




Macken i korsningen lyser så fint i det vita landskapet =)




Min lägenhets-länga sett från Hyrfilms-stället



"Min" rondell, som jag brukar säga till Jalle..haha...Marconimotet.




Åh, vad mycket snö det är ute...ingen plogbil här heller




Fotgängarna är inte mycket värda, för nästan inga gångbanor var plogade...men jag gillar ju snö, så det gjorde inte så mycket. Det blev lite extra träning att pulsa i snön =)



Spårvagnshållplatsen "Musikvägen"




På väg hemmåt igen



En äkta vinter bild =)




Går uppåt, förbi arbetskompisen Jalles lägenhet




Snart hemma och snön yr




Ett fräckt trä, går man ner här kommer man till radiotorget...men så kul ville jag inte ha ;)

Gud vad trött jag blev nu! Har flängt runt överallt...gjorde det mesta på min att-göra lista, så nu tänker jag bara slappa framför datorn =) det är jag värd!


Att göra lista - måndag

< Ringa EM o fråga när soffan kommer
< Ringa Svenska spel om räkningen
< Lämna tillbaka paketet
< Åka till Apoteket..måste ha värktabletter mot min satans m.värk =(
<
Hämta smutsiga arbetskläder på jobbet
< Åka till Media Markt o kolla upp mammas julklapp till syrran
< Boka en tvättid
< Powerwalk i snön...=)
< Boka biobiljetter för imorgon

En fullspäckad dag idag...men det är kul att ha lite saker att göra =)

R.I.P. Brittany Murphy

GUD SÅ TRÅKIGT!!!!

Ännu en bra skådespelare har lämnat oss...Brittany Murphy =(

Hon va en ung, söt tjej mitt i sin karriär...en skitduktig skådespelare...varför?
Å, varför dör så många unga skådespelare nuförtiden? Blir man olycklig av att få en massa pengar o publicitet? Jag förstår ingenting...

Det är såå tråkigt i alla fall =(

Go to fullsize image

Lördags-mys =)

Oj, vad jag är seg idag...fick huvudvärk nu oxå =( men det gör inget, för jag har haft en kanonskön lördag =)

Jag kom inte hem förrän idag vid en halv elva...har suttit uppe hela natten o kollat på film o haft det såååå mysigt! Kunde inte gjort något bättre =) men det blev nog lite mkt vin o chips för magen mådde inte så bra efter det...haha...men det var det värt =)

Så idag gör jag ingenting förrutom att slappa framför datorn elr tv:n...måste vila upp mig o hämta tillbaka krafterna...hahaha.


Imorgon blir det nog en tripp till Allum, men innan dess får jag nog göra ett sista försök att lämna tillbaka mitt paket...gick ju till affären igår, i minusgrader o förfrös mina fingrar, och när jag kom fram hade de stängt. Kom 40 minuter för sent, så det va bara att traska tillbaka i kylan med paketet under armen. Tur nog så hade jag bilnyckel i väskan, så jag gick raka vägen till parkeringen o skottade loss bilen. Handla var jag ju tvungen att göra, så jag åkte till Kvantum vid Frölunda Torg istället.

Oj, märkte nyss att jag har lite ont i armen...undra varför? Det går nog över =)

Nä, nu ska jag ringa syrran o kolla vad hon har för sig.


städar

Lade mig ganska tidigt igår, för jag hade inget att göra o tröttnade på datorn...typ nio låg jag i sängen, men kunde inte somna. Så när jag äntligen lyckades somna, sov jag till halv tre på natten o fick för mig att jag hade försovit mig. Men det är ju lördag idag o jag skulle ju inte upp till jobbet =) sov vidare till klockan sex o då gick det inte att somna om, så vid sju studsade jag upp ur sängen o satte på datorn. Sedan låg jag där i sängen o surfade på nätet...lämnade endast sängen en gång för att hämta lite frukost...haha...sicket slapp! Men det måste man få ha ibland =)

Vid tio tog jag på mig träningskläderna o gick ut en sväng...brrr, vad kallt det var ute! Men jag hade leggings, träningsbyxor, en tunn polotröja, en tjock polotröja, vantar, mössa o en tjock jacka över så jag frös inte...haha...nästan som Kalle Anka, när han har sin bruna, klockliknande pälskappa på sig =) den som Knatte, Fnatte o Tjatte sedan förstör...haha

Åt lite o satte sedan igång med att diska berget som jag skulle diskat för typ två dagar sedan...men man orkar inte mkt när man jobbar tidigt skift. Fixade det idag i alla fall så det ser jättefint ut i köket =) Efter det fick jag en flipp o började damma hela lägenheten...städade hela badrummet o började dammsuga, men dammsugaren dog! Jag hann bara ta hallen o skyndade mig med köket innan den bestämde sig för att dö...så nu sitter jag här o väntar på att fanskapet ska ladda upp sig. Sånt är så irriterande när man väl har bestämt sig för att ta tag i sysslorna...men köper man en dammsugare som är snygg, sladdlös o måste laddas ibland, då får man väl leva med det...den e ju ändå lila =) det gör det hela värt att vänta på!

Näe, jag sticker iväg o handlar lite medans dammsugaren laddar upp sig...så kan jag stryka en sak till från den långa listan =)


långledig =)

Blääää, för fredagar när man är trött o ensam! Orkar inte göra något...skönt att äntligen vara ledig i alla fall.

Funderar på att gå på bio o se Avatar i dagarna...ja, det måste jag, för den verkar så bra och den fick fyra fyrar i metro...undrar om syrran är på?

Sen så måste jag hinna med Liseberg oxå medans det fortfarande finns lite snö kvar på backen o är kallt...men idag tänker jag inte göra ett skit =)

"Sleepy" är tillbaka

Hahahahahahaha...jag gjorde inget av det jag skulle göra =P  låg i sängen o vilade, lyssnade på lite musik...sååå otroligt skönt!!! Får ta tag i sakerna imorgon istället om huvudvärken har försvunnit.

Har letat lite musik på Spotify och jag hittade en del bra låtar...så nu har jag ny, go musik att lyssna på =)

Dags att gå o nanna tror jag...om jag kan sova nu efter min långa "vila"...tveksamt!

Kass dag =(

Uuuuäää, vad jag är trött, har ont i huvudet o mår sååå illa...skönt att det bara är en dag kvar...men jag vet inte om det är så bra heller, för jag kommer sakna jobbet o mina arbetskamrater på L10...vi e balkangänget...haha...o vi har så roligt tillsammans! Det är för en gångs skull roligt att gå till jobbet =) =) =)

Trött eller inte, jag måste ändå få tummen ur o göra lite saker. Ska gå bort med skräp till återvinningsstationen, lämna tillbaka ullkappan som jag beställde för jag är inte riktigt nöjd med den, powerwalk runt Frölunda, dammsuga lite, kanske diska...ÅÅÅÅ, jag orkar inte!!! Vill bara krypa ner i sängen o sussa ända fram tills imorgon bitti...kan jag inte få göra det?

Jaja, jag har ju flera veckor på mig att vila sen...ska gå hem 1,5 timma tidigare imorgon oxå, så dagen blir ganska kort...skönt!

Har såååå tråååkigt

Å jag fryyyyser idag igen o känner mig så trött o grinig! Inte roligt =( det blir ju inte bättre av att jag inte kommer på något att göra...har såååå trååååkigt!!!

Hade en ganska bra dag på jobbet annars. Ägnade typ 1,5 timma åt att mäta satans L10-rullar som ändå är kassa, skrattade en del åt Tomaz snuskiga historier...asså, han har ju något problem..haha...men vi skrattade så vi fick kramp i magen, jag o Radmila =)

Gick runt o småpillade med lite av varje. Sen gick jag med Anette på TPM-möte o det var ganska kul..efter det var jag på teknikombudsmöte som också var ganska kul =) japp, jag är knäpp! Men det är ju sååå kul att lära sig nya saker och utveckla sig...så nu har jag tagit på mig teknikombudsrollen oxå, tillsammans med Tomaz. Det är ju egentligen inget nytt, för jag har ju hjälpt Tomaz med hans uppgifter i ett par år nu utan att få något betalt för det...så jag kan ju det mesta redan =) om man bortser från att jag egentligen inte är så teknisk...äsch, skit samma.


Åkte spårvagn hem idag...skitkul att sitta nästan en timma på en fullproppad spårvagn när man har jobbat tidigt. Det blev inte bättre av att en kocko-gubbe satt bredvid o knödde på mig...sen så tappade han sina stavar på mitt ena knä flera gånger...det gjorde ju ont ju =( jag hamnar alltid bredvid knäppskallar när jag åker kollektivt!!!


Ska jag kolla på en film o äta lite kanske?...det gör mig nog på bättre humör, hoppas jag. För annars kan jag lika gärna gå o lägga mig nu...orkar inte med mig själv när jag är trött o grinig faktiskt..haha

Usch, jag har så ont i huvudet =( =( =(


Trött, flum-Carro

Jag kunde inte hålla mig! Lekte lite med kameran o visst bilderna blev ganska roliga o man ser väl inte mycket av frissan, men jag lägger upp dem ändå...så kan fler skratta åt dem...haha..kanske förgyller det någons dag =)

                                   
     Trött




      Tröttare

                           


      Tröttast


Så jag ser ut...jaja, liknar min farmor på sista bilden (ögonen - det är mitt bulgariska arv)

Näe, en dusch va det! Bye bye...


Klar med julkorten

Japp, nu har jag skrivit mina julkort o lagt dem i julkortskuvertet...ska bara lägga dem på lådan imorgon. Sen är det klart! Ännu en sak att slippa tänka på, fast jag skickar ju inte så många julkort...bara till familjen och släkten i Värmland.

Har hunnit med ganska mycket idag faktiskt...varit hos frissan, handlat lite, lagat mat...japp, det har jag =) känner mig så duktig för det luktar sååå gott, men jag har inte vågat smaka ännu...haha...ja, jag är väl lite konstig =) det blir helt enkelt en överraskning imorgon på jobbet...haha...men jag tror det går att äta, har lagat det förrut o då va det gott. Men det va ett tag sen sist..

Tittade nyss på en film som va sådär, Borta bäst Hemma värst med Vince Vaughn och Reese Witherspoon...trodde den skulle vara roligare. Eller jag kanske va för trött, somnade nästan på slutet...haha =)

Nedan är julkorten som jag ska skicka











Är inte supernöjd med dem, men de duger och jag vet att mina släktingar blir glada bara de får ett julkort =)

Tänkte lägga upp en bild på min nyklippta frissa, men bilderna blev inge bra...så jag går o duschar istället.

Envis som en åsna

Åh, vad envis jag e! Vill inte gå o lägga mig...så istället ligger jag i sängen bredvid datorn o halvsover.

Varför går jag inte o gör mig iordning istället? Så kan jag sedan krypa ner i sängen o sova på riktigt? Jag vet ju att det är det jag vill, men ändå envisas jag med att sitta uppe o göra meningslösa saker...det är ju så gott att sova...men det är oxå skönt att ligga här o lyssna på musik =)

Har ett skizzo-moment, försöker övertala mig själv att jag ska gå o lägga mig..haha

Näe, det är dags att sluta med surfandet o börja räkna får istället.

Natti natti


Tänker så det knakar

Oj, vad mycket jag tänker =) funderar på hur jag ska få det jag vill ha...mer säger jag inte ;)

Det är svårt att veta hur jag ska gå till väga...man vill inte vara för mycket men samtidigt inte skita i det...nån som är nyfiken..haha...sug på den karamellen!

Vad kan det handla om? En julklapp? Eller en upplevelse? Eller nått annat spännande? Ja, det vet bara jag o det tänker jag behålla hemligt.

Funderar på hur mycket jag vill ha det jag vill ha. Är det värt det? Kommer jag lyckas med det jag vill? Framförallt hur vill jag att min framtid ska se ut...många frågetecken att reda ut...kanske får jag svar på dem denna veckan...kanske inte...vem vet...inte jag i alla fall. Men jag har något att tänka på =)

Börjar bli lite trött, kanske dags att gå o lägga sig...men först måste jag ta tag i diskberget.

Varm o glad

Nu fryser jag inte längre...snarare brinner upp =) brände typ foten när jag skulle hoppa in i badet förrut, för jag överdrev nog lite med varmvattnet...haha...var tvungen att fylla på med kallvatten för att överhuvudtaget kunna kliva i =) men jag var ju så frusen. Överdrev nog lite med skummet också, det var skumm överallt..haha

Ska snart gå o nanna men innan det tänkte jag lägga upp lite bilder från min promenad förrut idag.






























 








  Godnatt =)


Fryyyyser så mkt

Fy fan vad jag fryser...efter två timmar ute i skogen värmer inte ens två tröjor, en fleecemorgonrock o ett täcke...så nu hoppar jag i ett varmt bad. Hoppas jag sluta frysa efter det...


depp depp depp

åh, vad jag blev nere helt plötsligt =(

Jag kom nyss hem från en runda i Skatås o Delsjön och det var ganska kallt, men skönt att komma ut.

Synd bara att hemresan fukkade sig =( jag skulle byta fil o en tjomme kom i hög hastighet i den filen jag skulle byta till så det var nära att det blev en krock...så han tutade o blängde surt på mig o jag blev så chockad att jag blev sur o pekade finger åt honom...varför gjorde jag det? Usch, vad dum jag känner mig. Hela situationen var ju mitt fel, men jag blev sur på honom...ååh, vad klantig jag e!!!! Skämde ut mig så =(

Så nu är den här dagen förstörd. Jag lär väl sitta i sängen o deppa framför datorn hela kvällen =( =( =(

ska nog lägga mig o vila lite...

Helgen är räddad!

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih, min dator fungerar som vanligt igen =) =) =) =) å, nu har jag ett nytt antivirusprogram, som jag hoppas fungerar bättre.

Känner mig sömnig, har suttit o tittat på två filmer medans jag väntat på att datorn ska bli klar...somnade nästan i min "fåtölj" där på slutet...jag borde kanske döpa om mig själv till "sleepy"..haha.

Imorgon ska jag ut o traska runt Härlanda tjärn, Skatås o Delsjön...som förr i tiden, lite nostalgiskt...älskar att gå där =) det är så mysigt o framför allt ensamt i skogen...sååå skööönt =)

Sen ska jag väl städa undan lite flyttkartonger, diska igen (tråkigt), hämta mina paket, handla, plocka upp granen...ja, jag hade gjort en lång lista på saker som jag skulle göra eftersom jag trodde att datorn inte skulle funka än...hoppas det blir fint väder imorgon!

IDAG HAR DET SNÖAT!

Trojan-attack =(

Helvetes jävla skit!!!! JAG TROR JAG DÖÖÖÖÖR!!! Min dator har blivit attackerad av typ 500 trojaner o vad är oddsen att det skulle hända mig...buhu...=(

Jag skulle bara gå in och se ett eller två avsnitt av The Big Bang Theory medans jag åt lite lunch och så helt plötsligt stängdes sidan ner o en massa skit började blinka...253 trojaner här...49 trojaner där...vem fan roar det att förstöra så för andra??? Å, min nya, fina dator *snyft* vad ska jag göra nu?

Syrran försökte fixa det, men det gick inte med hennes back up-skivor =( testade att bränna ut en backup-skiva på mitt windows-system eller nått..men det gick inte heller, datorn ville inte bränna på de skivorna som vi hade. Så jag får väl gå iväg imorgon o fixa några andra skivor o hoppas att det fungerar med dem...vad ska jag annars göra?

Datorn är ju bara 1,5 månad gammal *snyft* SÅÅÅÅÅ TRÅÅÅKIGT! Jag klarar mig inte utan min dator, tror jag kommer gå under =( =( =( =(

Näe, så allvarligt är det väl inte...bara så trååååkigt! Varför hände det mig? Jag som alltid är försiktig med sånt. SKIT VIRUSPROGRAM!!!! Hade jag haft virusprogrammet på en skiva, hade jag kastat freespee med den ut genom fönstret...hur kan Sony välja att ha med ett sånt skitprogram till deras datorer...så dåligt! Hoppas det går att fixa min lilla precious...

Sitter hos päronen och surfar...det är idolfinalen på tv och det kan ju kvitta...fast jag hoppas ändå att Erik vinner...haha...näe, jag är inte så insatt ;)

Det blir nog inge bloggande i helgen, då jag inte kommer att ha tillgång till internet =(

En lång dag

skit skit skit-maskiner på våran kanal...haft omställning hela dagen =( slog mig hela tiden, eftersom skruvarna sitter så jäkla hårt...så nu är armarna öma och jag är helt slut. Jag trodde aldrig att denna dag skulle ta slut, men vi blev klara i alla fall..alltid nått =)

Nästa vecka ska det bli kallare o komma snö...Jippiee! Äntligen lite julkänsla! Ska man våga sig på å åka lite pulka då kanske..eller sjärtlapp..haha...det va ju evigheter sen =)

Nä, nu ska jag äta kvällsmat så att jag sen kan poppa popcorn o kolla på en film...för imorgon är jag ledig =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)

I-lands problem =)

Näe, idag måste jag gå ut o gå...abstinens! Börjar känna mig lite plufsig, kanske bara inbillning men det finns ju inget att göra här hemma ändå. Undra om det regnar ute? Det ser lite mörkt o mulet ut..

Klippa sig eller inte klippa sig...det är frågan...haha...topparna är ganska slitna nu, men jag har egentligen inte råd. Så jag velar fram o tillbaka mellan att klippa mig eller inte. Ska jag göra det nästa vecka, veckan efter eller veckan efter det? Ja, inget lätt beslut...eller jo, om jag hade haft pengar så hade jag sprungit till frissan...haha =)

Usch, jag har aldrig haft problem med ekonomin innan men nu känns det inte så kul. Hoppas jag får en bra lön i december...men jag ska inte klaga för jag har ju en bil =) =) =) det gör det hela värt alla andra besvär!

Testade spikmattan för första gången...sov på den inatt och jag märkte ingen skillnad, förutom att jag vaknade av att det stack som fan i ena sidan...brukar sova på sidan, så jag hade nog legat för länge på samma sida...haha...undra om spikmattan funkar? Jag kände inget speciellt när jag låg på den...

Imorgon är jag ledig...YES! Ska troligtsvis åka hem till mamsen o syrran o göra knäck o kola...mums! Kanske ta fram granen oxå =)

älskar julmusik =)

Åh, vad jag saknar kören! Det är ju så kul att sjunga julsånger...mysig stämning oxå =)

Uttråkad

Känner inte av halsen idag, hoppas att det var falsk alarm..eller säger man larm...äh jag vet inte =) 

Vågar jag gå ut o gå ändå? Vet inte, får nog ta det lite lugnt i fall att det sitter något virus nånstans i kroppen...jobbigt, borde verkligen komma ut o röra på mig lite. För vad ska jag annars göra här hemma? Titta på tv - tråkigt! Sitta vid datorn - oxå tråkigt efter ett tag...vad finns det mer att göra? Sova - men jag har ju nyss vaknat, så det går liksom inte. Sicket I-lands problem..haha =)

Idag blir det julbord o julklappsutdelning på jobbet...skoj =) undra vem som har lagt paketet, som redan ligger i granen, och är till Anettes man, Peter? Spännande...haha...vem är lustigkurren?

Tiden bara flyger iväg

Nu har jag varit duktig =) har varit på ICA Maxi o handlat, diskat lite och plockat undan saker som låg överallt i lägenheten...känner mig faktiskt stolt!

Idag har hänt en hel del o det har varit en lååång, men ganska rolig dag. Började med att jag åkte till jobbet en timma för tidigt..så klumpigt av mig. Jag va på jobbet fem över elva för mattföretaget skulle komma halv tolv...trodde jag. Läste min jobbmail för att vara säker på att de va så och det va det inte! Jag skulle inte möta upp dem vid vakten förrän halv ett, en och en halv timma senare...men gud vad kul!
Men snäll som jag e så hjälpte jag det skiftlaget som jobbade då med omställningen och de uppskattade faktiskt det...så det var inte helt korkat att komma in en timma för tidigt =)
Mattföretaget kom och vi testade några olika mattor...skiftlaget som jobbade då verkade jättenöjda och det är ju alltid kul att man kan få lite beröm för det man gör. Så nu hänger allt på att chefen vill köpa in dem...hoppas inte han bråkar om det, för jag orkar inte tjata om detta oxå =(

Vi hade den kortaste API:n idag någonsin, beror nog på att vi hade x-dag igår o att det inte fanns så mycket nytt att säga. Men jag tycker om när API:n tar lång tid, för då blir det mindre tid kvar att jobba efter sedan o dagen brukar gå snabbare..men det gick snabbt idag me. Jag pysslade lite med mina ombudsuppgifter och det är en del att göra, men kul =)
Sen så fick vi omställning, så då grejjade man med det. Ganska kul idag faktiskt, då det var en liknande typ att ställa om till så jag behövde inte ändra så mycket i polermaskinen...borde kanske säga att jag är klar med det steget, men ibland känns det inte som att jag är det för då strular det som fasicken...och man får på sig den äckliga, jävla oljan överallt. Men idag gick det bra. Körde två rullar o så va jag klar. Eller egentligen så va jag klar när jag hade kört första rullen, men jag kom på att jag hade glömt att byta banback så den gamla banbacken satt uppe till fel typ...hahaha...va nog lite trött =) skönt att gå hem tidigare idag i alla fall...

Så nu sitter jag här o latar mig framför datorn...vill inte gå o lägga mig =) tiden går så fort, fastän jag inte har gjort så mycket. Tänkte jag skulle hinna med några D.H avsnitt, får se om jag orkar.

Känner mig konstig i halsen =( det kittlar och jag måste hosta, men det finns typ inget att hosta..känns torrt. Jag anar en förkylning på gång, för det brukar komma till halsen först =( men jag ger inte upp, tänker inte bli sjuk nu och absolut inte en fjärde gång detta året!!!! GLÖM DET! Kör Te och halstablett kuren idag och imorgon blir det raka vägen till apoteket o köpa espirotox eller nått annat förkylningsmedel. Jag har inte råd att vara sjuk nu...no no no...måste byta kamrem på bilen, köpa julklappar, köpa gardiner, spara pengar så att jag kan betala soffan i januari...jag får helt enkelt inte bli sjuk, för då går jag till jobbet ändå!

Ett D.H avsnitt blir det =)

Hemma tidigare

Nu är jag hemma igen från jobbet, men jag måste åka o handla...o sen får jag väl diska lite, alla besticken är ju smutsiga..haha =)


På dåligt humör =(

Vad vill jag med mitt liv? Har så mycket tankar i huvudet för tillfället, både bra o dåliga...är osäker på vilka val man ska göra o hur man tacklar vissa situationer =(

Jag tycker visserligen att jag är ganska självständig, men under 7,5 år har jag aldrig behövt utsätta mig för vissa saker o jag har ingen aning om vad jag ska göra...förvirrad som fan!!! Trodde t.o.m. att jag var ganska bra på att läsa andra personer, men nu vet jag inte ett skit =( det känns som om jag var född igår.

Så känns det för tillfället. Tur att jag har musiken att fly till...bra musik gör en på bättre humör, absolut!

Har nyss kommit hem från en lång o jäkla tråkig x-dag med jobbet...känner mig såååå trött och det är väl därför som jag är på dåligt humör. La mig ganska tidigt igår eftersom jag visste att jag skulle gå upp vid sex på morgonen, men jag vaknade igen vid tre och sen vid fem..varför gör kroppen så? Det är nästan som en naturlig väckarklocka och en anledning till att jag för det mesta inte går o lägger mig så tidigt. Sov i alla fall mer än 3,5 timme som jag gjorde igår...funderar på att gå o sova nu, men då kan jag väl inte somna sen.

Imorgon måste jag åka lite tidigare till jobbet, för det kommer en firma o ska vissa lite mattor som man kan stå på, klockan halv tolv, tror jag...får väl se till att vara där elva, så jag hinner byta om och sedan gå bort till vakten o möta dem...skönt att gå hem tidigare sen =) o efter imorgon är det bara två dagar kvar på denna arbetsveckan...sååå skööönt! Så allt som allt är det bara sju arbetsdagar kvar innan julledigheten...YES! GUD SÅ SKÖNT!!!!

Fixat Spotify

Äntligen har jag fått Spotify...tack telia för den bästa julklappen hittills =)

Åh, jag hittade Holymen på Spotify...snacka om att jag är lycklig nu!!!!! =) =) =)

Hemma igen

Så var denna helgen över =( men jag har hunnit med en hel del =)

Sov bara 3,5 timme idag men jag orkade med dagen ändå. Gick upp halv sex för att hinna duscha, göra mig iordning o äta frukost innan jag skulle åka o hämta upp syrran vid mammas jobb.
När vi sedan skulle åka därifrån så hade jag glömt ta reda på vad det var för adress till Gekås i Ullared, så Gps:en kom aldrig till användning. Istället så började vi vår lilla färd med att köra fel när vi skulle ut på motorvägen i Mölndal. Så vi körde innevägen och det tog typ 20 minuter längre än vad vi hade räknat med...så kan det gå =)

Vi va väl framme runt kvart över åtta o det var redan en massa bilar på parkeringen...varför? Gekås hade alltså varit öppet i en kvart o det var redan kö för att komma in...knepig värld vi lever i...men som tur va så rörde sig kön hela tiden, så det tog inte många minuter innan vi var inne i affären.

Kunde gå runt och titta i lugn o ro, för det va inte så mycket folk där ännu. Jag hittade två par leggings, två klänningar, underkläder, en taklampa till hallen, julklapp till jobbet, benvärmare, en spikmatta (måste testa om det är något att ha) och några småsaker...det blev faktiskt dyrare än jag hade väntat mig, fastän jag inte hittade några gardiner. Såg den perfekta julklappen till mamma oxå men den var slutsåld =( =( =( sicken otur vi hade!

Vi gick väl runt där inne i typ 1,5 timma och åkte från Ullared tjugo i tolv...vi var ganska effektiva idag =) och det fanns inte så mycket att titta på i de andra affärerna på utsidan.

Usch, jag borde fortsätta min städning idag, men jag känner mig så trött och energilös. Gick ut o gick i en timma efter att syrran hade åkt hem och efter det blev jag jättetrött...vilade i en timma på sängen, hade egentligen bara tänkt blunda i några minuter men jag somnade...haha...skönt va det i alla fall =)

Imorgon är det x-dag med jobbet och jag vet inte om jag ser framemot det längre...eller så är det för att jag är så seg idag. Hoppas inte att det regnar i alla fall.

Undra om det finns något roligt att titta på, på tv:n?

Julstämning

Fick ett desperat ryck förrut och satte igång o julpyntade...ville få lite julstämning, men det lyckades inte. Ska kolla efter några fina gardiner på Ullared imorrn. Då kanske julstämningen kommer.

Tände mitt första adventsljus idag oxå. Lite sent kanske, med tanke på att första advent va för typ en vecka sedan...haha...jag e allt lite snurrig =) men det var mysigt med tända ljus...satte upp min julstjärna i fönstret oxå o det blev sååå fint!
Så nu är det bara granen som ska upp, kanske imorrn...eller nästa helg...vem vet?

Ja a, vad har jag mer gjort? Jo, jag va äntligen o hämtade den förbaskade boken på posten i Björkekärr och det är en massa fina bilder i den =) sen så sprang jag snabbt förbi med dammtrasan lite här och var i lägenheten...haha...

Va inne i stan en sväng o klurade på vad jag ska köpa för julklappar...köpte ingen idag, men hittade en massa julklappar till mig själv...haha...bl. fina Fiorelli-väskor...måste ha!

Avslutade med Hajen och jag blev faktiskt rädd ett par gånger...haha...sicken skitfilm egentligen! Tycker inte om hajar och speciellt inte vithajar!!!

Dags att gå o nanna...ska upp tidigt idag (blir det ja) o åka o hämta upp syrran vid mammas jobb o sedan vidare till Ullared...ska bli skoj, hoppas bara inte att det är för mycket folk..

Fredagsmys i Sjövik

Sov ganska gott idag, synd bara att jag var tvungen att gå upp o tvätta vid elva =( tar igen det imorgon =)

Sitter hemma hos päronen i Sjövik, de tittar på slutet av idol och jag är inge fan av det direkt så jag sitter vid datorn istället...anar ett beroende, inte bra.

Hade lite fredagsmys förrut...jag, päronen, syrran och hennes kille hade biotajm hemma med en massa chips, godis o choklad...gott =) men magen mår inte så bra...haha...man kan ju inte sluta äta när man väl har börjat.

Började kolla på Inglourious Basterds med Brad Pitt, men den var inte riktigt vad jag hade tänkt mig...trodde att den skulle vara rolig men jag blev besviken  =( stängde av den efter att halva filmen gått och satte på The Ugly Truth istället...åh, vilken mysig film! Man blir så glad o sugen på lite romantik =) =) =)

Det var kul att umgås med familjen...i alla fall med syrran o hennes kille, för de är så flamsiga o småbråkar hela tiden o det är kul att titta på...man skrattar ganska mycket när de är med =) men det är kul att umgås med mamma o pappa också får jag väl tillägga.


Natten är över =)

Äntligen är denna hemska nattvecka över! Hur ska det gå nästa år när vi måste jobba en natt till..usch, jag ser inte framemot det =(

Åh, ännu en morgon då jag kommer hem från jobbet och inte är trött...undra om jag kommer kunna sova och hur länge...ska upp elva o tvätta mina leggings som jag ska ha på mig på måndag. Mycket viktigt att det blir gjort =) här planeras det i förväg =)

Körde min bil idag, för den är just det: min =) =) =) min allra första, egna bil och det är ju så kul att köra bil...tror jag har valt fel yrke för jag skulle nog egentligen jobbat inom budbranschen. Men jag är glad ändå, för jag har ju en egen bil...haha...ja, jag är mallig över den =)

Hann inte hämta mina paket igår, så det får jag nog göra idag innan jag åker hem till päronen. Pappa ska hjälpa mig med att byta olja i bilen och kanske lite andra småsaker...pengarna bara flyger iväg! Men det är snart lön igen =)

Funderar på att åka till Berlin själv över nyår...jag har ju redan köpt en reseguidebok och vad ska jag annars göra hemma i Sverige? Inte tänker jag sitta hemma i Sjövik inte...nej nej nej!

Nu börjar jag bli trött...jiiipiiee...sovdags...natti natti.


morsan på facebook =)

Jaha, nu har morsan joinat facebook också =) snart är väl hela släkten där, behöver inte ha några släkträffar då...alla kan bara logga in sig och så kan vi chatta...haha...lite kul =)


Bla bla bla

Usch, vad jag sover dåligt denna veckan...fattar inte varför? Har aldrig haft problem med att sova, bara svårt att gå och lägga mig tidigt =) men nu vaknar jag vid 11 eller 12 och kan inte somna om...så jobbigt! Men jag gick inte upp förrän vid ett ändå...gött o ligga kvar o dra sig =)

Magen mår inte bra heller och om det beror på sömnen, att jag ätit dåligt eller att jag jobbar natten vet jag inte...men jag mår typ illa ofta och har ingen lust att äta fastän magen kurrar...väldigt konstigt. Det är visserligen första nattveckan som jag sover i lägenheten...kanske därför.

Annars går det bra på jobbet, linjen går o går som en klocka =) och jag dampade mig lite inatt...haha...undra om Radmila fick spel på mig eller, för jag gick runt o log hela tiden...haha...hon var ganska trött o jag tvärtom, lite fnissig o energisk =)

Blä, vad jag har tröttnat på denna yogurten!!! Försöker äta frukost men det går liksom inte, känns nästan som om jag ska spy =( måste byta yougurt...hur stavas yogurt egentligen? Försökte med lite olika kombinationer men inget ser liksom rätt ut och jag brukar kunna se på ett ord om det stavats rätt eller inte. Med risk för att låta skrytig så brukade jag vara asbra på stavning o svenska, vad har hänt med det? Har nog jobbat för länge på samma arbetsplats...haha.

Vad för kul ska man hitta på idag då? Har en del måsten-grejjer att göra men jag tror jag skiter i dem faktiskt...de är inge roliga. Ska hämta mitt paket idag i alla fall. Beställde två nya ullkappor för dragkedjan på min gamla, fina ullkappa pajjade *snyft*...någon av dem borde ju passa...fryser benen av mig med min andra jacka, för jag älskar leggings och jackan slutar en bit upp på låret...brrr, är så kallt ute nu =) men frosten glittar så fint, det ser nästan ut som snö =)

Undra om vi får glögg o pepparkakor på måndag? Är lite sugen...har inte riktigt fått någon julkänsla än och det är ju bara tre veckor kvar tills det är julafton...panik! Vad ska jag köpa för julklappar till familjen då? Måste köpa till övriga släkten oxå för jag o syrran ska åka dit upp själva några dagar. Mamma jobbar o pappa vill inte följa med..undra varför...haha...stannar max 2,5 dag däruppe i alla fall, för stannar jag längre blir jag nog deprimerad. Hoppas man får nått roligt i julklapp =) undra vad mormor ska pracka på oss denna gången..haha..

Tyckte det såg ut som om det snöade lite ute...så besviken jag blev när jag fattade att det bara var vanligt regn  =(

Fullmåne skiner

och jag glänser också =) Är på skitbra humör idag =)

Ska ut och gå nu...bye bye

Min biofilmslista

Godmorgon, vaknade nyligen av att mobilen ringde =( så går det när man glömmer att stänga av den...men man är ju som man är när man har jobbat natten...har ialla fall sovit typ sex timmar idag så jag känner mig lite piggare.

Sitter vid datorn o lyssnar på Was It a Dream? av Jared Letos band: 30 seconds to Mars...den är ju så bra! De kommer till Stockholm nästa år...kanske blir det en tripp dit upp.

Gick aldrig ut igår, orkade inte. Så jag satte mig och kollade på Män som hatar Kvinnor och den var faktiskt skitbra! Men gud vad äcklig hennes överförmyndare va...usch! Jag slår vad om att det finns såna sjuka personer på riktigt...å, tror ni inte folk ringer o stör mig mitt under filmen! Man blir ju lite grinig då, för det var så spännande och så måste jag pausa hela tiden...det blir lite ryckigt! Nästa gång är det väl lika bra att stänga av mobilen så man får titta på filmen ifred =) förlåt J, det kanske låter otacksamt, men det är lite störande när mobilen ringer mitt under en spännande scen.

Så idag ska jag åt o gå...solen skiner och man blir så glad av lite solsken =)

Satt under natten och klurade lite på filmer...det finns en hel del filmer på bio som jag vill se, så jag gjorde mig en filmlista...jag o mina listor...haha

2012

Metropia (tror jag)

En julsaga från Disney men Jim Carrey, som jag älskar

Julie och Julia - verkar vara en mysig måbra film

Couples Retreat

Planet 51

The princess and the frog

The Lovely Bones

Alvin and the chipmunks hahaha

Daybreakers?

The Imaginarium of Doctor Parnassus - Johnny Depp är med och det säger ju allt

Alice i underlandet - Johnny Depp =)

The Tooth Fairy

Clash of the Titans

Avatar

Arthur och Maltazard

9

Det känns som om att jag har glömt någon film..det blir en dyr månad...haha =)

Näe, nu ska jag äta frukost ;)


Sömnbrist

Usch, vad trött jag är...orkar jag ta mig igenom hela natten? Tveksamt. Sov bara fyra timmar igår, för en firma höll på att renovera fönsterbläcken utanför sovrumsfönstret och gubbarna borrade och bankade så jag kunde inte sova..gick upp vid elva och har varit vaken sen dess. Brukar annars sova från ca 7.00 till 14-15 på eftermiddagen, så detta var en rejäl minskning av sömnen...känner mig som en zombie!


På bättre humör

Näe, nu får jag ta o rycka upp mig!!! Det är ju så fint väder ute =)

Läste nyss att Jennifer Aniston bröt samman p.g.a. några bikinibilder där hon tyckte att hon såg fet ut...skönt att även kändisar har sådana problem. Låter kanske lite taskigt, men det känns bättre efter att ha läst det...då är man inte ensam om det problemet =)

Ska jag gå ut o gå en sväng kanske?

Deppig

Usch, vad jag är deppig nu...något hände den sista halvtimman, humöret har åkt rakt ner i botten och jag vet inte om jag orkar ta mig upp idag..känner inte ens för att gå o lägga mig o sova, fastän jag nyss kom hem från nattskiftet.
Kanske sover bort dagen, försöka tänka positivt...men hur? Livet som singel va hårdare än jag hade trott, men jag ångrar inte beslutet...saknar kärlek bara, men hur löser man det?

Det känns som om jag har tappat stinget också =( ingen tycker om mig, känner mig ful..usch, vad jobbigt det är idag...jag har mina stunder då jag är deprimerad och idag är en sådan dag. Hoppas det blir bättre imorgon.

RSS 2.0